• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van Peygamber Sevdalıları`ndan Toplu Kurban Kesimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van Rahmet Eli Gıda Bankasının öncülüğünde yapılan kurban kesimiyle binlerce ihtiyaç sahibi Vanlı Kurban Bayramı gününde sevindirilecek.


Geleneksel olarak bu yıl ikincisini düzenledikleri toplu kurban kesimiyle ilgili olarak açıklamada bulunan Van Rahmet Eli Gıda Bankası Başkanı Abdullah Yıldırım, daha önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere öncelikli olarak kurban eti ulaştırdıklarını ifade ederek, `Bu yılda inşallah 12 Büyükbaş hayvan ve 25 de küçükbaş hayvanın kesimine aracılık ediyoruz. Sağ olsun kardeşlerimizin hassasiyetlerinin bir sonucu olarak yılda bir kerede olsa ihtiyaç sahibi ailelerinin evlerine et girmektedir. Bu hizmete emeği geçen 100`e yakın üye ve gönüllümüzden de Allah razı olsun.
 
Kurban kesimimiz bu gün Bayram Namazından sonra başladı ve inşallah ikindi vaktine kadar kesim işini bitirmeye çalışacağız. Dağıtım işine ise saat 10 gibi başladık ve inşallah bu gün gece geç saatlere kadar da olsa kurban etlerinin dağıtımını bitirmeyi düşünüyoruz` dedi. (Fikret Özkan - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir