• DOLAR 32.876
  • EURO 35.265
  • ALTIN 2498.121
  • ...
Köy-Der`den Bayram Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Köy-Der`in, Batman`a bağlı köylerde bulunan fakir ailelere yardımları devam ediyor.
 
Kurban Bayramında Batman`ın çevre köylerinden 10`una ve yaklaşık 500 kişiye bayram yardımı dağıtacaklarını söyleyen Köy-Der Başkanı Murat Güneş, fakir ve muhtaçları sevindirmek için zengin ile fakirler arasında köprü olmaya devam edeceklerini kaydetti.
 
Köy-Der olarak yaptıkları yardımların daha önce yaptıkları yardımların devamı niteliğinde olduğunu vurgulayan Güneş, "Köy-Der olarak bu yardımlar sürekli olarak yaptığımız yardımların devamı niteliğindedir. Kurban Bayramının yakınlaşmasıyla hayırsever vatandaşlarımızın yapmış olduğu giyim bağışlarını Batman ve çevre köylerdeki fakir ailelere ulaştırma çabası içerisindeyiz" dedi.
 
Zengin İle Fakir Arasında Bir Köprü Olacağız
Hayırsever vatandaşlar tarafından kendilerine bağış yapıldığı sürece fakir ve muhtaç ailelere yardım çalışmalarının devam edeceğini belirten Güneş, "Hayırsever vatandaşlarımız bize bağış yaptıkları sürece yardım çalışmalarımız devam edecek. Bu yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak inşallah. Hayırsever vatandaşlarımızdan bu hayırlı faaliyetlere karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Böylece zengin ile fakir arasında bir köprü vazifesini inşallah bu yardımlarla sürdüreceğiz. Bu yardımlarımız 10 köy ve yaklaşık 500 kişiye ulaşacak. Bu yardımlarımızı hayırsever vatandaşlarımızla beraber sürekli olarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir