• DOLAR 32.489
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2441.591
  • ...
Kumbaralar Doldu Muradiye`ye Okul Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Muradiye ilçesi Ünseli beldesinde düzenlenen törene Van Valisi Münir Karaloğlu, Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkolu ile Gonca Dergisi ve Işık Yayınları yetkilileri katıldı.
 
Bu okulun kendileri için çok farklı bir anlamı olduğunu belirten Vali Karaloğlu, "Gonca Dergisi , `Kumbaram Dolsun Van`a Okul Olsun` kampanyası kapsamında topladıkları yardımlarla böyle bir okulu inşa etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Van depreminden sonra yaklaşık 74 hayırsever vatandaşımızla yeni okul yapımı için protokol imzaladık. Yapılan okulların bir kısmı bitti. Bir kısmının çalışmaları devam ediyor ama inanın bunları içinde en sevimlisi bu okul. Neden biliyor musunuz? Çünkü bu okulun harcında, temelinde binlerce çocuğumuzun elli kuruşları bir liraları var. Onların emeği var onun için bu okul çok değerli" ifadelerini kullandı.
 
Vali Karaloğlu`nun konuşmasının ardından Muradiye kaymakamı ve Gonca dergisi yetkilileri açılışla ilgili kısa konuşmalar yaptı.
 
Vali Karaloğlu ve beraberindekiler daha sonra sınıfları gezerek çocuklara içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta hediye etti.
(Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir