• DOLAR 32.542
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2458.81
  • ...
Açık Öğretim Kayıtları Uzatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 2012 yılında herhangi bir lisans programına yerleşmeyen öğrenciler, Açık Öğretim Fakültesini tercih ediyor. Ayrıca sınavsız ikinci üniversite okumak isteyen bazı öğrencilerin kayıt yaptırmak istemesi, AÖF Batman Bürosunun önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Sistemin sık sık bozulması bazı öğrencilerin kayıt yaptıramamasına neden oldu. Öğrencilerin mağduriyetini gidermek için kayıt için 16 Ekim son gün olmasına rağmen yoğun talep üzerine son gün 19 Ekim`e alınması öğrencileri rahatlattı.

 

AÖF kayıtları için son şansı da kaçırmak istemeyen yüzlerce öğrenci, sabahın erken saatlerinden itibaren Kültür Mahallesinde bulunan kayıt bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Açık öğretime üç gündür kayıt yapmak için sırada beklediğini belirten Halit T, \"Açık öğretim kaydını yapmak için üç gündür kuyrukta bekliyorum. Ben özel bir şirkette çalışıyorum ve kayıt için üç gündür izin almak zorunda kaldım. Bu sefer de olmasa ya işten atılırım ya da kayıt yaptıramam. Sabah erkenden geldim inşallah bu sefer sıra bize gelir de kaydımı yaparım ve işime devam ederim. Yetkililer sistemde sık sık hata olduğunu söylüyorlar. Ayrıca bir-iki memur çalışıyor. Bu duruma karşı daha önceden birkaç memur daha görevlendirilip sıkıntı çözülebilirdi. Yetkililerin süreyi uzatmasına çok sevindik onlara teşekkür ediyoruz\" şeklinde konuştu. (M. Enes İmir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir