• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Kozluk`taki Okulların Onarımı İçin Ödenek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman Valisi Yılmaz Arslan`ı, kamu kurumlarını ziyaret etmek için geldiği Kozluk`ta, Kaymakam Emrah Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Seyithan Baran, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal, Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve Karpuzlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile karşıladı.
 
Kozluk Kaymakamı Emrah Yılmaz`dan ilçe ile ilgili slayt eşliğinde bilgi alan Yılmaz, iş makineleri ve araç gereçlerle ilgili olarak kurumların birbirlerine destek olmasını istedi.
 
Okulların onarım çalışmaları için ilçeye 100 bin TL ödenek göndereceğini de ifade eden Arslan, Kaymakamlığın devam ettirdiği okul inşaatlarının bir an önce bitirilmesini istedi.
 
Kozluk Belediyesi`ni ziyaret ettikten sonra, Kozluk Devlet Hastanesi`nin yeni binasına taşınması nedeniyle boşalan eski binayı ziyaret eden Arslan, burada yapılan 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunu ziyaret etti. Arslan, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aynı bina için düşünülen 1 No`lu Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezlerinin de çalışmalarının tamamlanmasını ve bir an önce hizmete girmelerini istedi.(M.Enes İmir-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir