• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Bilinçli Yapılan Yardım Hayat Kurtarır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonunda sağlık personeline yönelik olarak düzenlenen eğitim programına İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir, müdür yardımcıları, şube müdürleri, hastane müdürleri ve sağlık personeli katıldı.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir, bilinçli yapılan İlk yardımların hayat kurtardığına dikkat çekti.

 

Bingöl 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Araştırma Bilgi Sistemleri ve Sağlığın Geliştirilmesi Şube Müdürlüğü`nün ortaklaşa düzenledikleri \"Temel İlk Yardım Uygulamaları Eğitimleri\" başladı.
Eğitim programında bir konuşma yapan Demir, \"Bilinçli yapılan İlk yardımların hayat kurtardığını unutmamalıyız. Burada alacağınız eğitimle, evinizde, komşunuzda, sokakta veya herhangi bir yerde her an karşılaşabileceğimiz vakalara yapacağımız ilkyardım ile belki de hayat veya hayatlar kurtaracaksınız, bunun bilinciyle hepinize başarılar diliyorum\" dedi.

 

Demir`in konuşması sonrasında katılımcılara, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü ilk yardım eğitimcileri Dr.Ömer Dengeşik, Sağlık Memuru Başar Aktulun ve Sağlık Memuru Muhammet Melikoğlulları tarafından \"Temel İlk Yardım Uygulamaları Eğitimi\" verildi.

 

Eğitim sonucunda teorik ve uygulamalı sınavda başarılı olanlara \"İlkyardımcı Sertifikası\" verileceği ifade edildi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir