• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...
Ülke Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK -Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Öğle saatlerinden sonra Van, Hakkari, Kars, Ardahan, Ordu, Giresun, Çankırı, Ankara`nın kuzey ilçeleri ile Kastamonu ve Sinop`un iç kesimlerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde Batı Karadeniz`in iç kesimleri, İç Ege, Marmara`nın güneydoğusu ile Eskişehir çevrelerinde sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

 

HAVA SICAKLIĞI :Ülkenin kuzey kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, zamanla kuzeybatı kesimlerde yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

 

BÖLGELERE GÖRE HAVA
MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güneydoğusunda sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde lokal olarak sis hadisesi bekleniyor

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı ve Ankara`nın kuzey ilçelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinde lokal olarak sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop`un iç kesimlerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde lokal olarak sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ordu ve Giresun çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA
Ankara: Az bulutlu ve açık (10/26)
İstanbul: Az bulutlu ve açık (18/25)
İzmir: Az bulutlu ve açık (19/31)
Bursa: Az bulutlu ve açık (13/28)
Konya: Az bulutlu ve açık (12/24)
Adana: Az bulutlu ve açık (18/33)
Mersin: Az bulutlu ve açık (19/31)
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu (11/28)
Batman: Parçalı ve az bulutlu (8/29)
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık (19/32)
Gaziantep: Az bulutlu ve açık (15/28)
Mardin Parçalı ve az bulutlu (19/26)
Van: Sağanak yağışlı (5/17)
Bingöl: Parçalı ve az bulutlu (9/25)
(Ayhan Kaya-İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir