• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Batman Valisi İncelemedeydi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`nün yeni hizmet binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Beş ay kadar kısa sürede yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına gelişinde Vali Yılmaz Arslan`ı, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve müteahhit firma yetkilileri karşıladı.

Yeni hizmet binasının tüm katlarını tek tek inceleyen Vali Yılmaz Arslan, inşaat işlerinin zamanında bitirilmesini memnuniyetle karşıladığını belirtti.

Vali Arslan, incelemeden sonra programına devam etmek üzere binadan ayrılarak makamına geçti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada; \"Halen Hükümet Konağı`nın bir katında hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`nün yeni hizmet binası, vatandaşlarımızın rahat ulaşabileceği şehir merkezinde, Şelale Çay Bahçesi`nin tam karşısında ve minibüs güzergâhında yapılmıştır. Yedi katlı binamızın 4 katı Sosyal Hizmet Merkezi, 3 katı ise İl Müdürlüğü hizmet binası olarak tasarlanmıştır. Beş ayda tamamlanan binamız 590 Bin TL`ye mal olmuştur. İç tefrişatı ile ilgili olarak, 16.10.2012 itibariyle Devlet Malzeme Ofisi (DMO)`ne 155 Bin TL para aktarılmış olup malzeme siparişi verilmiştir. Kurban Bayramı`ndan sonra binamızın taşınma işi gerçekleştirilecek olup açılışı yapılacaktır\" denildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir