• DOLAR 32.494
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2420.14
  • ...
İşgalci Siyonist Mescid-i Aksa`yı Bastı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

El -Aksa Vakıf ve Kültür Müessesesi, bugün (15 Ekim Pazartesi) yayınladığı bildiride, Siyonist işgal parlamentosu Knesset`in fanatik Yahudi üyelerinden Uri Ariel`in Kudüs`te görevli bir subay ile birlikte Mescid-i Aksa`ya baskın düzenlediğini açıkladı. Bildiride, Siyonist milletvekiline başka Siyonist liderlerin de eşlik ettiği ifade edildi.

Siyonist milletvekili ve beraberindekilerin Mescid-i Aksa`nın avlusunda Siyonist işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında yaklaşık bir buçuk saat dolaştığını bildiren El-Aksa Müessesesi, Siyonist milletvekili ve işgal subayı arasında özellikle El-Mervani Musallası bölgesinde Mescid-i Aksa hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin yaşandığını söyledi.

Bu arada, bugün yine yaklaşık on dört Siyonist gaspçıdan oluşan bir grubun Mescid-i Aksa`ya baskın düzenlediği ve gaspçılardan birinin özel giysileriyle Mescid-i Aksa`nın avlusunda ayin yapmaya kalkıştığı ifade edildi.

El-Aksa Müessesesi, Siyonist gaspçıların Mescid-i Aksa`ya düzenlediği baskınlar ve olası sonuçları hakkında uyarıda bulunarak, Siyonist milletvekilinin baskınının Mescid-i Aksa`yı Müslümanlar ve Yahudiler arasında ikiye bölme planlarının bir parçası olabileceğini söyledi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir