• DOLAR 32.257
  • EURO 34.704
  • ALTIN 2400.676
  • ...
Özgür Eğitim-Sen Eğitimcilere Yönelik Şiddeti Kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Özgür Eğitim-Sen Batman İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, eğitimcilere yönelik saldırılarla ilgili açıklama yaptı.

 

Son zamanlarda ülke genelinde ve Batman`da eğitimcilere yönelik gerçekleşen şiddet olaylarının gittikçe arttığını belirten Sevinçer,\"Son olarak Sason`da ilçe Milli Eğitim müdür vekiline yönelik yapılan saldırı eğitim camiasını derinden üzmüştür\" dedi.

 

2 yıldan fazla bir süredir kendi isteğiyle Batman merkezden Sason`a giderek orada hizmet vermeye çalışan şube müdürü gittiği günden beri -Sason`daki tüm eğitimciler gibi- oradaki öğrencilere en iyi hizmeti verme gayreti ile çalıştığını dile getiren Sevinçer, \"Özveriyle çalışan bireylerin taltif edilmesi beklenirken maalesef ilçe milli eğitim müdürlüğü görevine vekaleten bakan şube müdürü, bir kişinin saldırısına uğramıştır. Eğitimcilerin bu şekilde şiddete maruz kalmalarının Sason`daki ve Batman`daki eğitim öğretim faaliyetlerine ciddi anlamda zarar vereceği muhakkaktır\" ifadelerini kullandı.

 

Geçtiğimiz hafta Batman Merkez Hürriyet İlköğretim Okulunda müdür yardımcısına yapılan saldırı henüz hafızalardan silinmemişken şimdi de bu olayın gerçekleşmesinin eğitimcileri tedirgin ettiğine dikkat çeken Sevinçer, \"Batman Özgür Eğitim-Sen olarak, şiddetin bir yöntem olmadığına ve problemleri daha da derinleştirmekten öte bir işlevinin olmadığına inanıyoruz. Son dönemde gerçekleşen gerek eğitimcilere gerekse de okullara yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz\" dedi. (Mehmet Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir