• DOLAR 32.277
  • EURO 34.705
  • ALTIN 2404.82
  • ...
ÖNDER`den İmam Hatiplilere Eğitim Seti Hediyesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Merkezi İstanbul`da olan İmam-Hatip Liseleri Mezunları Mensupları Derneği`nin (ÖNDER) bugünkü durağı Batman İmam Hatip Ortaokulu oldu.
 
İmam-Hatip Liseleri Mezunları Mensupları Derneği (ÖNDER) tarafından Batman İmam Hatip Ortaokulu`nda öğrenim gören 400 öğrenciye içinde defter, elifba, kalem ve flaş bellek bulunan eğitim seti hediye etti.
İmam-Hatip Liseleri Mezunları Mensupları Derneği (ÖNDER) Teşkilatlanma koordinatörü Murat Şahin, eğitim seti dağıtımını Batman İmam Hatip Derneği yetkililerinden Nurettin Tüzer ile birlikte yaptı.
 
Murat Şahin eğitim seti dağıtımında Nurettin Tüzer`e teşekkür ederek, "ÖNDER olarak Türkiye`nin 14 ilinde toplam 5 bin öğrenciye eğitim seti dağıttık. Ortaokulu imam hatip 5. sınıf öğrencilere eğitim setini dağıttık. "Eğitime Önderlik Ediyoruz" sloganıyla yollardayız. Yarından itibaren Bingöl, Muş, Bitlis istikametine yolumuz devam edecek. Bugün dağıtımın beşinci gününde durağımız olan Batman`da bize yardımcı olan, Batman İmam Hatip Derneği Yetkililerinden Nurettin Tüzer`e çok teşekkür ediyorum. Kendisi bize bu hayırlı faaliyette çok yardımcı oldu, Allah hayrını kabul etsin" şeklinde konuştu.
 
Merkezi İstanbul`da olan Önder`e teşekkür eden Batman İmam Hatip Derneği Yetkililerinden Nurettin Tüzer,"Merkezi İstanbul`da olan ÖNDER`den Allah razı olsun. İlimize eğitim setini getiren ÖNDER ile birlikte başta fakir öğrencilere ve İmam Hatip öğrencilerine dağıttık. Rabbim bu yapmış oldukları hayırları kabul etsin, bizleri İslam`ın dinine hizmet edenlerden eylesin. Bizler d İmam Hatip Derneğini çocuklara Kur`an dersi ve Siyer dersi vermek için açtık. Rabbim bizi bu yolda muzaffer kılar inşallah" ifadelerini kullandı.
 
Eğitim seti dağıtımından sonra Batman İmam Hatip Derneği`ni ziyaret eden (ÖNDER) Teşkilatlanma koordinatörü Murat Şahin ve beraberindekiler dernek çalışmaları hakkında Nurettin Tüzer`den bilgi alarak bir süre sohbet ettiler. (M.Enes İmir-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir