• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Alkolun Sebep Olduğu Bir Felaket Daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre kaza, 21 Mayıs`ta Alanya`nın Kestel beldesinde meydana geldi. Gazipaşa`dan Alanya yönüne giden Nurcan E. (30), kullandığı 07 NUV 17 plakalı otomobille karşıdan karşıya geçmeye çalışan ağabeyi Yılmaz Sönmez`e (34) çarptı. Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın, daha sonra Ali Rıza Çakmak`ın (40) kullandığı 15 PL 091 plakalı beton mikserine çarptı.

Kaza sonrası otomobilde sıkışan Nurcan E. ile arkadaşı Murat Yıldız, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Kazanın ardından Yılmaz Sönmez ve Murat Yıldız hayatını kaybederken, 222 promil alkollü olduğu belirlenen Nurcan E., tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinden göğüs cerrahisi servisine aktarıldı.

Hastanede ilk ifadesini veren kadının, "Arkadaşım Murat Yıldız, `Nurcan ben senden fazla alkol aldım. Arabayı sen kullan, sadece direksiyonu tut, otomobil otomatik vites. Bir şey olmaz, yavaş yavaş gideriz` dedi. Mahmutlar`ı geçince stop lambaları yanmayan bir kamyonet gördüm. Çarpmamak için manevra yapınca Karayolları tarafından konulan tabelaya çarptım, sonrasını ise hatırlamıyorum. Sonradan öğrendiğime göre, en son babamın evinde 7-8 ay önce görüştüğüm ağabeyime çarpmışım. Kazada ağabeyim ve aynı otomobilde bulunduğumuz arkadaşım Murat Yıldız`ın hayatını kaybettiğini öğrendim. Çok üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim" dediği öğrenildi. Nurcan E., tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir