• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında 11Eylül Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle:

İpekyol Gazetesi: İmam Hatip Okullarına Yatırımı Kim Engelliyor
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı başladığından bu yana, özellikle 28 Şubat Post Modern Darbesinin mağdurları olan İmam Hatiplilerin durumu içler acısı. Şanlıurfa`da ilk defa bir sivil toplum kuruluşu Urfa`da hala üvey evlat muamelesi görmeye devam eden bu öğrencilerin durumuna dikkat çekti.

Kampüste Kendisini Yaktı
Şanlıurfa`da, Ziraat Fakültesi öğrencisi Serdar Yektaş, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü`nde üzerine tiner dökerek kendini yaktı.

Rica Ediyoruz, Bakan`a Tozpembe Tablo Çizmeyin
Özgür Eğitim-Sen kentteki yetkililerin Bakan Dinçer`e durumu doğru anlatmaları konusunda çağrı yaptı.

El Ruha Gazetesi: Muhaliflere Silah Yardımı İddiası Meclis`te
Barış Demokrasi Partisi (BDP) Grup Başkan Vekili ve Bingöl Milletvekili İdris Balukan, Türkiye sınırlarında Suriyeli Muhaliflere silah yardımında bulunulduğuna dair iddiaların araştırılması için TBMM İçtüzüğü`nün 104 ve 105`inci maddeleri uyarınca Meclis Araştırması açılmasını istediğini açıkladı.

Özel Akçakale`de
Genelkurmay Bakanı Orgeneral Necdet Özel, beraberindeki komutanlarla birlikte Şanlıurfa`nın Akçakale ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sembol Gazetesi: Bakan Dinçer, Şanlıurfa`da
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Harran Üniversitesi`nin akademik yılı açılış törenine katılmak için Şanlıurfa`ya geldi.

Daha Şiddetlisini Yapacağız`
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Akçakale`de Timuçin ailesine taziye ziyaretinde, Suriye`ye anında karşılık verildiğini hatırlatarak, \"Devam ederlerse daha şiddetlisini yapacağız\" dedi.

Olay Gazetesi: Genelkurmay Başkanı Özel, Şanlıurfa`da
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Suriye sınırındaki Suruç ilçesinde, askeri birlikleri denetledi.

Çocuklar Eğitim- Öğretim Faaliyetlerinden Geri Kalıyor
Özgür Eğitim Sen Şanlıurfa Temsilciliği`nden yapılan yazılı basın açıklamasında, mevsimlik işçi olarak başka illere giden çocukların yıllardır eğitim öğretim faaliyetlerinden geri kaldığı belirtildi. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir