• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
FKA Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Ajanstan yapılan yazılı açıklamada, eğitimlerin KOSGEB ile işbirliğinde ve 60`ar kişilik gruplar halinde düzenleneceği duyuruldu.

Eğitimin hedef kitlesinin 18 yaşını doldurmuş bay ve bayan girişimciler olduğu ifade edilen açıklamada, eğitim için başvuruların 08-23 Ekim 2012 tarihleri arasında, eğitimin 05-13 Kasım tarihlerinde planlandığı ve eğitim yerinin Bingöl Kültür Merkezi ve Bingöl TSO Konferans Salonu olduğu kaydedildi.

Açıklamanın devamında, \"Fırat Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliği içerisinde Bingöl ve Tunceli illerinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecektir. Eğitim için başvurular Fırat Kalkınma Ajansı Bingöl ve Tunceli Yatırım Destek Ofislerinde şahsen yapılacaktır. Başvuran adayların seçimi KOSGEB Girişimcilik Destek Programı Uygulama Esasları doğrultusunda yapılacak olup, Başarılı girişimciler için sonraki süreçte KOSGEB tarafından sağlanacak desteklerin bölgemizde iş fikri sahibi olan potansiyel girişimciler için önemli bir fırsat olacağı değerlendirilmektedir\" denildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir