• DOLAR 32.56
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2440.267
  • ...
Batman Üniversitesi Yeni Kampüs Alanında İnceleme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Valisi Yılmaz Arslan ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, mesainin ilk gününde soluğu yeni kampüs alanında aldılar.

 

Batman Valisi Arslan, Rektör Prof. Dr. Uluçam ve beraberindeki heyet yeni kampüs alanında incelemelerde bulundular. Yeni yol yapımını yerinde gören Vali Arslan, Yurt Kur ile üniversiteyi birbirine bağlayan yol için gerekli ödenek çalışmaların yapılması için gerekli görüşmeleri yeni kampüs alanında telefonla görüşerek yaptı. Üniversitenin yeni kampüs alanında uzun süredir süren çalışmaların hızlanması için ilgili birimlerin kolektif çalışmasını kaydeden Vali Arslan, Rektör Prof. Dr. Uluçam`ın taleplerini yerinde değerlendirdi.
Üniversitenin Kuyubaşı kampüsü girişinde kurulacak kapının önünde gerekli incelemeler yapıldıktan sonra heyet, rektörlük hizmet binasına geçti. Üniversite`nin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı makamında bir araya gelip gerekli görüşmeler yapan Vali Arslan, Rektör Prof. Dr. Uluçam ve beraberindeki heyet daha sonra kampüs alanından ayrıldılar.

 

18 Ekim Akademik Açılış
Akademik açılışını 18 Ekim 2012 Perşembe günü yapacak olan Batman Üniversitesi, 2012-2013 akademik açılışını yeni kampüs alanında yapmayı planlıyor. Hazırlıkların yoğun sürdüğü üniversitenin yeni kampüsünde bir dizi açılış için önemli isimlerin geleceği belirtildi.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir