• DOLAR 32.306
  • EURO 34.991
  • ALTIN 2444.873
  • ...
Muhtaç Aileler Unutulmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Ağrı`da yaptığı hayırlı işlerle adından söz ettiren Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesi Yardım Komisyonu, bu ay da fakir ve muhtaç 38 aileye gıda yardımında bulundu. Dernek gönüllüleri, yaptıkları yardımları muhtaç vatandaşların adreslerine teslim ederken yardım alan aileler derneğe ve yardımda katkısı olan hayırseverlere dualar ettiler.
 
Yaptıkları yardımlar hakkında açıklamada bulunan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu üyelerinden Yusuf Kenan, açlık sınırının altında yaşayan vatandaşların sahipsiz bırakılmaması gerektiğini ifade ederek maddi imkanları dahilinde muhtaç vatandaşlara yardımda bulunduklarını söyledi.
 
Verilen sadakanın malı temizlediğini ifade eden Kenan, " Verilen sadaka sıkıntı ve belayı giderir. Bizler muhtaç ailelere yardımlarda bulunurken aslında kendi malımızı temizliyor ve sıkıntı, belaları kapımızdan uzaklaştırıyoruz." İfadelerini kullandı.
 
Zengin ile fakir arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Kenan "İnşaallah bizler çalışmalarımızla fakir ile zengin arasındaki mesafeyi daraltacağız." dedi.
 
Yardımlar dernek üyeleri tarafından araçlarla muhtaç ailelerin evlerine ulaştırılırken söz konusu yardımların her ay yapılacağı ifade edildi. (M.Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir