• DOLAR 32.562
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2446.021
  • ...
3 Polisi  Öldüren Saldırgan Öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saldırgan Çağrı Danışman`ın aslen Burdurlu olduğunu, 2009 yılında şizofren raporu aldığını belirten Vali Altıparmak, "Tedavisi devam ediyormuş. Olayda pompalı tüfek ve tabanca kullanılmış. Olayın nasıl olduğu, daha sonra detaylandırılacak. Ölenler için tören yapılacak, bunun zamanı daha sonra bildirilecek" dedi.

Vali Altıparmak, saldırganın pompalı tüfekle ilk polis memurunu öldürüp onun beylik tabancasını alarak diğer 2 polis memurunu öldürdüğü yönündeki soruya, "Bunları daha sonra detaylandıracağız, emniyet müdürümüz açıklar" karşılığını verdi.

Vali Ahmet Altıparmak, şizofren olduğu için tek başına hareket ettiğini düşündüklerini, saldırgana yardım ettiği söylenen 1 kişi olduğunu varsaydıklarını, ancak netleştiremediklerini kaydetti.

Ölen Polislerin Kimlikleri
Vali Altıparmak, saldırıda hayatını kaybeden polislerin kimliklerini de Konya nüfusuna kayıtlı 30 yaşındaki Mehmet Çolak, yine Konya nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki Abdullah Bülbül ve Burdur nüfusuna kayıtlı 45 yaşındak Mustafa Kılınç olduğunu açıkladı. Ölen polis memurlarının, motosikletli asayiş ekiplerinde görev yaptığı açıklandı.

Saldırgan Hastahane Öldü
Antalya`da 3 polisi öldürdükten sonra çıkan çatışmada vurulan saldırganlardan 32 yaşındaki Çağrı Danışman, götürüldüğü Atatürk Devle Hastanesi`nde hayatını kaybetti. Olayda 07 DE 044 plakalı otomobili kullandığı belirlenen Danışman`ın cenazesi, hastanenin morguna götürüldü. Diğer saldırganı arama çalışmaları sürdürülüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir