• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında 03 Eylül Çarşamba günü yer alan bazı haber özetleri şöyle:

İpekyol Gazetesi: Bakan Kızına Torpille Meclis Gündemindeydi
Bakan Faruk Çelik`in kızının `Kişiye özel` özel bir kararla usulsüz bir şekilde Hacettepe Tıp Fakültesine yatay geçiş yaptığı öne sürüldü. İddia CHP tarafından dün TBMM gündemine getirildi. Bakan Çelik `kızımın hakkı` diyerek kendisini savundu.

10 Katlı Otele Yargı Yolu Göründü
Kentin tam ortasına hançer gibi saplanacak olan 10 katlı otele yapılan itirazlar, bağımsız ve BDP`li 5 oya karşılık 13 AK Partilinin oyu ile Şanlıurfa Belediye Meclisinde reddedildi.

Sembol Gazetesi: Cinnet Geçirip Ağabeyi ve Yengesini Öldürdü
Ceylanpınar ilçesinde cinnet getiren kişi, pompalı tüfekle ağabeyi ve yengesini öldürdükten sonra intihar etti.

GAP 2017`de Bitecek
GAP BKİ ile Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) işbirliğinde Şanlıurfa`da gerçekleştirilen `Uluslararası Katılımlı Kazısız Teknolojiler` konferansı DSİ 15. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda başladı. GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanı Sadrettin Karahocagil, \"GAP, 2017 sonuna doğru tamamlanmış olacak\" dedi.

11 Nisan Gazetesi: Özel İdare`de Güvenlik Zafiyeti
İl Özel İdaresi Teknik Hizmet Birimleri`nin bulunduğu yaklaşık 70 dönümlük yeri 24 saat süre ile 1 bekçinin koruması Özel İdare güvenliğe önem vermediğini gösterdi.

Sınır Kapısını Ele Geçirmek İçin Atılan Toplardan Biri Daha Urfa`ya Düştü
Suriye ordusu, muhaliflerin elinde bulunan Tellabyat kapısını almak için top atışlarına devam ederken attıkları havan topunun bir tanesi daha Türkiye sınırlarına düştü.

Olay Gazetesi: Şanlıurfa Otellerinde İşler Durgun
Suriye`de yaşanan iç savaş sıkıntısı Şanlıurfa ekonomisini de vurdu. Kentteki birçok otellerde işler durgun. Çünkü Suriye`deki iç savaşın sınıra dayanmasıyla birlikte rezervasyonlar arka arkaya iptal edildi.

Şanlıurfa`da Çeteye Gazeteci İstihbaratı
Urfa`da ağabey-kardeşin lideri olduğu, 8 ayrı işyerindeki çelik kasaları soyduğu belirlenen çeteye operasyon düzenlendi. 9 zanlı adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan yerel gazeteci İ.U`nun ise polis telsizini dinleyerek şebeke üyelerini uyardığı ve yakalanmalarını önlediği belirlendi. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir