• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
CHP`li Vekiller Batman`da Basınla Bir Araya  Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve CHP parti meclisi üyeleri bugün Batman`da basınla bir araya geldi.

 

Yerel seçim çalışmalarına start veren CHP, çalışmalarına Batman ve ilçelerinden başlıyor. Bugün tarifeli uçakla Batman`a gelen Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, parti meclis üyeleri Hüseyin Yaşar ve Hüseyin Saygılı ile saat 12.00`de basın toplantısı yaptı.

 

Batman`da Sivil Toplum Örgütleriyle görüşmeler yapacaklarını ifade eden Saygılı, Batman`daki kendilerinden beklenti taleplerini kaydedeceklerini ve bir rapor halinde Genel Başkanlarına sunacaklarını belirtti. CHP olarak Türkiye`nin bütün topraklarında her yere ayak basacaklarını ve halkın sorunlarını dinleyip, yapacakları çözümler ile birlikte onları da içine koymak istediklerini vurguladı.

 

Kürt Sorununa Çözüm Yol Haritasının Açıklanmasını Bekliyoruz
Hükümetin yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamaların olumsuz olduğunu belirten Aygün, \"Başbakan bir ayda 500 PKK`lı öldürüldü diye bir demeç veriyor. Kürt sorunu hala öldürerek, dağdaki gençleri yok ederek, onların sayısını kendi tabanına söyleyip çözebileceğini düşünüyor. Dolayısıyla gerek PKK`nın artan saldırıları, terör eylemleri ve mayın patlaması yoluyla yok olan insanlar gerek hükümetin Kürt sorunundaki aymazlığı büyük sıkıntılara yol açıyor. Bu bakımda Batman`daki üyelerimizin ve buradaki halkın barış istediğini iş, aş meselesinden önce barışa ihtiyaç duyduklarını gözlemledik\" şeklinde konuştu.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir