• DOLAR 32.468
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2438.031
  • ...
`Müslümanlar İzzetlice Bir Duruş Sergilemelidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Günün anlam ve önemine binaen programın son konuşmasını yaparak konuşmasını dua ile sonlandıran bölgenin tanınmış alimlerinden ve kanaat önderlerinden Molla Enver Kılıçaslan, Batının Amerika ile beraber İslam ve Müslümanların aleyhine birleşerek İslam`a ve Müslümanlara saldırdıklarını ifade ederek, " Zira Allah (c.c) 1400 yıl önce bizlere, Yahudi ve Hıristiyanların kendilerinin dinlerine girmediğimiz müddetçe bizden razı olmayacağını bildirmişti.
 
Müslüman bacı ve kardeşlerim, eğer bizler Müslümanlar olarak onların bu hile ve desiselerinin farkında olmaz ve Allah Resulünün izinden gitmezsek onlar sadece dinimize saldırmakla kalmayacak, evlatlarımızı elimizden alarak İslam`a ve Müslümanlara düşman edeceklerdir" diyerek İslam toplumunu bekleyen ciddi bir tehlikenin var olduğunu ifade etti.
 
Kürtlerin Hiçbir Alakası Olmayan Sosyalizm Belasını Bu Milletin Başına Bela Ettiler
Yahudilerin İslam toplumu üzerinde sürekli oyunlar peşinde olduğunu belirten Kılıçaslan, "Bu gün Kürtçülük ve Türkçülük ya da Şii ve Sünnilik ile İslam toplumlarını birbirini düşüren Siyonist İsrail ve Amerika bizi birbirimize düşürmedi mi? 30 yıldır bu topraklarda Kürdistan da Kürtlerin hiçbir alakası olmayan sosyalizm belasını bu milletin başına bela etmiş bu vesileyle bu bölgede Müslümanların kanını akıtıyorlar. Bu gün Irak`ta Filistin`de binlerce çocuğumuz, kardeşimiz sakat kalmış katledilmiştir.
 
Bu Yahudi fitnesinin belirtisi değil de nedir? Diyerek İsrail ve Amerika`nın bölge üzerinde ki emellerine işaret etti.
 
"Birleşmiş Milletler Siyonizm`e ve Amerika`nın Çıkarlarına Hizmet Ediyor"
Müslümanlara karşı kafirlerini birleştiğini ve hiçbir zaman Müslümanların faydasına olacak bir şeyi yapmayacaklarını söyleyen Kılıçaslan, "Birleşmiş milletler bu gün işlenen bu zulmün karşısında sesiz kalmaya devam ediyor. Zira birleşmiş milletler bu gün insanlığa değil Siyonizm`e ve Amerika`nın çıkarlarına hizmet ediyor.
Onların bu zulüm karşısında Müslümanlar izzetlice bir duruş sergilemelidir. Müslümanların bundan başka da çıkar yolu yoktur" diyerek batı medeniyetinden medet umulamayacağını ifade etti.
 
Kılıçaslan konuşması sonrası yaptığı dua ile konuşmasını sonlandırdı.
(Fikret Özkan - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir