• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Haydi İstanbullular O`na (s.a.v) Sadakatimizi İspatlayalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şükrü Gündüz / İstanbul/ DOĞRUHABER

Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu bir basın açıklaması yaparak Pazar günü Taksim Meydanında “Peygamber (sav)’e Sadakat için Basın Açıklaması”na peygamber sevdalısı tüm İstanbulluları destek olmaya davet etti. Yapılan açıklamada, Resulullah (sav)’e gönül bağlayan tüm duyarlı Müslümanları  Resulullah (sav)’e sadakatlerini göstermeleri için basın açıklamasına davet eden platform yetkilileri İslam düşmanlarını lanetlemeye, Resulullah (sav)’e layık ümmet olmaya davet etti.

İNSANLIK HIZLA İSLAM’A YÖNELİYOR

Bugün dünyanın dört bir yanında İslam’a karşı bilinçli bir düşmanlık yürütüldüğüne dikkat çekilen açıklamada, “Huzur ve güveni islam’da bulan insanlığın hızla islama yönelmesi, İslam düşmanlarının kaygısını artırmakta ve saldırganlaşmalarına neden olmaktadır. Bu nedenle biz ümmete düşen görev Kur’an’a ve Hz. Peygamber (sav)’in sünnetine sımsıkı sarılarak gereği gibi yaşamalı ve karanlıklar içinde bilinçsizce bocalayan tüm dünya insanlarına üzerimizde bir hak ve sorumluluk olan tebliğ görevimizi yerine getirmeliyiz” ifadelerine yer verildi.

KURTULUŞA ERMEK İÇİN SİZİ İSLAM’A DAVET EDİYORUZ

“Mukaddesatlarımıza saldıranlara karşı duyarlı batı insanını uyanık olmaya ve bu çirkefliklere alet olmamaya çağırıyoruz” ifadelerinin yer aldığı açıklamada, “Bize İslam ile hayatı bahşeden Allah’a sonsuz sayıda hamd ederiz. Zulüm, fuhuş, ahlaksızlık, hak ve adaletten yoksun, heva ve heveslerinin esiri olan çaresiz zavallı batı insanına:  kendilerine hayatı anlamlandıracak, huzura ve vicdana götürecek, heva ve heveslerine değil, Allah’a kulluk edecek, gönüllerine ve evlerine huzur getirecek İslam’a davet ediyoruz. Şeytana, siyonizme ve büyük şeytan Amerikaya köle olmuş ve onun uğrunda ne yaptığını bilmezlere, mukaddesatlarımıza saldıranlara karşı duyarlı batı insanını uyanık olmaya ve bu çirkefliklere alet olmamaya çağırıyoruz” denilerek karanlıklar içinde yaşayanları kurtuluşa ve huzura ermeleri için İslam’a davet ediyoruz denildi.

BİNLER CANIMIZ OLSA YOLUNA FEDADIR YA RESULALLAH

Açıklamanın sonunda şu ifadelere yer verildi: “Peygamber Sevdalıları olarak İslam düşmanlarının şunu iyi bilmelerini istiyoruz. Asr-ı Saadette sahabeler  (Allah hepsinden razı olsun) nasıl Hz. Peygamberimiz’in etrafında pervana olmuş canlarını O’nun (sav) yolunda feda etmiş  iseler bizlerde bugün  onların takipçisi olarak başımızdaki saçlarımız adedince canımız olsa Resulullah (sav) için feda etmeye hazırız”  

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir