• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
ABD ve israil Kendi Sonlarını Hazırlıyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - İsrail asıllı bir Amerikan vatandaşı yönetmenin Peygamber efendimiz ve İslam dinine hakaretler içeren filmine tepkiler artarak devam ediyor. Adana`nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren İlim Der, ilçe merkezinde bulunan üçgen parkta düzenlediği kitlesel basın açıklamasıyla filmi protesto etti.
 
Açıklama İlim Der üyesi Yusuf Özbay`ın açılış konuşmasıyla başladı. Abdülkerim Dağ`ın Kur`an-ı Kerim tilavetiyle devam eden basın açıklaması, İlim Der Başkanı Sedat Bahadır`ın okuduğu basın açıklamasıyla devam etti. Bahadır`ın okuduğu basın açıklaması sık sık getirilen tekbirlerle kesildi.
 
Bu Hakaretler, Ümmetin Uyanışı İçin Birer Rahmet Tokadıdır
Söz konusu filmin Avrupa, İsrail ve Amerika`nın sistematik saldırılarından olduğunu belirten Bahadır, "Bilmeliyiz ki; bu hakaretler ve alçakça saldırılar İslam ümmetinin suskunluğunun ve gafletinin bedelidir ve uyanışımız için birer rahmet tokadıdır. Kâfirler yıllardır İslam âlemini aşağılamakta ve bulduğu her fırsatta kinini kusmaktadır. ABD`nin yaptığı işgaller, katliamlar, komplolar, tecavüzler ve yıkımlar yetmiyormuş gibi yine peygamberimize ve aziz dinimizin mukaddesatına görsel olarak dil uzattı. Bu alçak saldırılar ile nabız yoklamasında bulunuyorlar. Eğer bu alçaklık karşısında suskun kalır ve onları yaptıklarına pişman etmezsek benzer birçok alçaklığa imza atacaklardır. İslam`a yapılan saldırının arkasında yine Siyonizm`in alçak çehresi mevcuttur" dedi.
 
ABD ve İsrail Kendi Sonlarını Hazırlıyorlar
Sözlerini şu şekilde sürdüren Bahadır, "Müslümanların kutsallarına yapılan hakaretler karşısında Libya`da Müslüman halk ayaklanarak ABD büyük elçiliğini basması neticesinde ölümlerin yaşanmasının müsebbibi Müslümanlar değil ABD`dir. Libya`da elçilik saldırısında elçisinin öldürülmesi ile ABD zeytinyağı gibi kendini üste çıkarıp suçlu iken masum kılığına bürünmüştür fakat bu son hadise ile yüzlerindeki maske düşmüş şeytani yüzleri ortaya çıkmıştır.
 
Peygambere (sav) düşmanlık edip şahsiyetine zarar vermek isteyenler boşuna heveslenmesinler, işlemiş oldukları zulümlerin kan denizinde boğumlaya doğru sürüklenen iki ortak şeytan ABD ve İsrail, kendi sonlarını kendi elleri ve beyinsiz başları ile hazırlamaktadırlar.
 
Ceyhan İlim Der olarak Hz. Muhammed`e (sav) yönelik bu mel`un ve alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor, bu hadisinin peygamber ve Kur`an düşmanlığı yapanların sonlarının gelmesine vesile olmasını ve dünyada rezil ve rüsva olmalarını yüce mevlamızdan diliyoruz" şeklinde konuştu. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir