• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...
Çirkin Filme Bir Tepki de Osmaniye`den
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
OSMANİYE - Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD) üye ve gönüllüleri, Osmaniye Merkez Camiinde Cuma namazlarını kıldıktan sonra ellerinde pankartlarla Amerika ve İsrail aleyhine slogan atarak Cumhuriyet Meydanına yürüdüler.
 
Basın açıklamasını Osman Aslan`ın okuduğu Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasında, sık sık tekbirler getirildi. Amerika ve İsrail bayraklarının yakıldığı basın açıklamasını Nasır Aslan okudu.
 
Bunlar Planlı Bir Organizasyonun Parçalarıdır
"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete erdirmez" ayetini hatırlatan Aslan, bu yapılanların planlı bir organizasyon olduğunu belirtti.

Özellikle son dönemlerde Mısır, Tunus ve Libya gibi bazı ülkelerde Müslümanların kazanımlarının emperyalist devletlerin ve Siyonist rejimin uykularını kaçırdığını dile getiren Aslan, bu hareketlerle Müslümanların tepkilerini ölçmek ve meydana gelebilecek olayları bahane edip yeni işgallerin ve katliamların zemininin oluşturulmak istendiğini söyledi.
 
ABD`nin Dümen Suyundan Gidenler, Müslüman Halkın Tepkilerine Karşı Durdular
Müslüman halkların verdikleri tepkileri, Müslümanların tezgaha geldikleri yönünde ifade edenlerin ABD`ye bağımlı olduklarını ifade eden Aslan, "ABD`nin dümen suyundan gidenlerin, Müslüman halkların verdiği tepkilere karşı durması ve tezgaha geldiklerini ifade etmesi, bu kişilerin ABD`ye bağımlı ve teslimiyet ruhu içerisinde olduklarının bir göstergesidir.
 
ABD ve Avrupalı emperyalist devletlerin Müslümanlara ve mazlum halklara yönelik gerçekleştirdikleri katliam, talan ve her türlü zorbalığı görmezden gelenler, bu mazlum halkların verdiği herhangi bir tepkide, hemen mal bulmuş mağribi gibi saldırmakta, Müslümanları terörist olarak görmekten çekinmemektedirler. Öte yandan ABD, İsrail ve diğer emperyalist devletlerin uyguladıkları devlet terörünü `kendi güvenliklerini sağlama` adı altında meşru görmeyi de ihmal etmemektedirler" dedi.
 
"ABD`ye En Ufak Bir Saldırıda Taziyelerini Sunanlar, Müslümanların Katledilmesine Ses Çıkarmamaktalar"
Müslüman halkın katledilmesi karşısında susup, ABD ve İsrail`e yönelik en ufak saldırıda taziyelerini ileten zihniyetin ABD`ye biat eden zihniyet olduğunu belirten Aslan, "ABD ve Avrupa, İslam`a ve değerlerine yapılan iğrenç saldırıları, `ifade özgürlüğü` adı altında meşru görürken, çıkarları ve kendi deyimlerince `hayat tarzları` için bir tehlike gördüklerinde, ülkeleri yakıp yıkmaktan ve yüzbinlerce masum insanın kanına girmekten çekinmemektedirler.
 
Çağdaş haçlı seferlerini başlatarak, Afganistan, Irak, Somali ve birçok yerde çoluk çocuk demeden Müslümanları katledip evlerini başlarına yıkmakta, yeraltı ve yer üstü kaynaklarını talan etmektedirler.
 
Tüm bunlara karşın ABD`ye ve Siyonist İsrail`e yönelik en ufak bir saldırıda taziyelerini sunanlar, maalesef masum Müslümanların zalimane bir şekilde katledilmesine, İslam`a ve onun Peygamberine yapılan hakaretlere ses çıkarmamaktadırlar. Zalimleri masum gibi gösterip, onlara karşı çıkmayı da İslam`ın ruhuna ihanet olarak görmektedirler. Dün Moğollara biat edip karşı çıkmayanların varisleri, bugün de aynı zihniyet ile ABD`ye biat etmekte beis görmemektedirler" şeklinde konuştu.
 
"Kininizden Geberin"
Adalet timsali olan Hz. Muhammed`i (sav) şiddet yanlısıymış gibi göstererek hakaret edenleri, önce kendi karanlık tarihlerine göz atmaya davet eden Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ey yüreklerinde Aziz İslam`a ve Onun peygamberine kin ve düşmanlık besleyen kimseler! Biz de Rabbimizin dediği gibi diyoruz ki; `Geberin Kininizden" Şunu unutmayın ki, sizin bu kininizden taşan hakaretlerinizi Müslümanlar asla kabul etmeyecektir. Sizler atalarınız olan ebucehiller, Ebu lehebler, Kab bin Eşreflerin yolunu tutup Aziz İslam Peygamberine hakaretler ediyorsunuz.
 
Şunu o beyinsiz kafanıza sokun ki bizler de birer Musab b. Umeyr, birer Ümmü Ümare, birer Muhammed b.Mesleme ve birer Zeyd bin harise olup erkek ve kadınlarımızla, gençlerimiz ve yaşlılarımızla Aziz Peygambere yapılan hakaretlere karşı kendimizi siper yapacak malımızla ve canımızla buna karşı duracağız.
 
Ey aziz Peygamber! Bugün burada sana olan ahdimizi bir kez daha tazeliyor ve Yüce Allah`ı şahid tutarak kanımızın son damlasına ve ömrümüzün son anına kadar senin yolunu sürdüreceğimizi nereden gelirse gelsin senin şahsına ve davana yapılan hakaretleri asla kabul etmeyeceğimizi ve bu uğurda ölmeye hazır olduğumuzu ilan ediyoruz."
 
Yeryüzünde Hiç Kimsenin Efendimize Dil Uzatmaya Haddi ve Hakkı Yoktur
Hz. Muhammed`e (s.a.v) hakaretin asla kabul edilemeyeceğini ve hiçbir Müslüman`ın böyle bir küstahlığa tahammül edemeyeceğini belirten Aslan, "Yeryüzünde hiç kimsenin Efendimize dil uzatmaya haddi ve hakkı yoktur. Düşünce özgürlüğü, hiç kimseye Müslümanların kutsallarına edepsizlikte bulunma hakkı vermez.
 
İfade özgürlüğü hiç kimseye hiç bir semavi dinin mukaddesatına dil uzatma ve hakaret etme hakkı vermez. Bu menfur olayın tüm faillerini, büyük şeytan Amerika ve İsrail`i lanetliyoruz. Allah`ın laneti üzerlerine olsun" dedi.
 
Aslan, son olarak duyarlı tüm Müslümanları Peygamber Sevdalıları Platformu`nun 23 Eylül Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanında düzenleyeceği Peygambere Sadakat Mitingine davet etti.
(Abdulkadir Alakuş - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir