• DOLAR 32.482
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2420.09
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları;

VAN OLAY GAZETESİ: REZİL FİLME BİR TEPKİLER DEVAM EDİYOR
Peygamber Efendimiz(sav)`e ve İslam`a hakaretler içeren `Rezil Film` Van`da bir grup duyarlı Müslüman tarafından kınandı.

YYÜ Öğrencisinin Yüzde 95`ini Barındıracak
Yüzüncü Yıl Üniversitesi`nde yapılan çalışmalarla ilgili basına bilgi veren Peyami Battal, öğrencisinin yüzde 95`ini barındıran bir üniversite olacaklarını ve bu imkânın diğer üniversitelerde mevcut olmadığını söyledi.

Van Gök-Der: \"Eğitim Sorununa Bir An Önce Çözüm Bulunsun\"
Van Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenlediği basın açıklamasında Van`daki okulların güçlendirme faaliyetlerinin geç başlamasını eleştirerek öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Küçük Yaşta Kumar Oynuyorlar
Yaşları 10 ila 15 arası değişen bir grup çocuk Van`ın göbeğinde, hem kumar oynuyor hem de halkın kumar oynamasına neden oluyor. Bu vahim duruma tepki gösteren İslami STK`lar; yaşanan bu olayların sorumlusunun birey, aile, toplum ve devlet olduğunun altını çizerek çocukların bu başıboşluktan kurtarılması için çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Hizbullah`tan Hakaret Filmine Tepki Çağrısı
Peygamberimize hakaret içeren film ve buna destek verenleri lanetleyen Hizbullah Cemaati, uluslararası sahada ilahi din ve kutsallarına saldırı yapılmasını suç sayan yasal düzenlemelerin yapılması çağrısı yaptı.

VAN POSTASI: VAN`DA AHİLİK HAFTASI KUTLAMASI
Van Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faruk Alpaslan: \"Van esnafı, yaşanan deprem felaketinden sonra üstüne düşen görevleri harfiyen yerine getirmiştir.\"

Van Besteleniyor
Valilik ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi işbirliği ile Van için heyecan yaratacak, Van`ı musiki alanında da tanıtılacak yeni bir proje hayata geçirildi.

İKİ NİSAN: DEPREMZEDELER ANAHTARLARINI ALDI
Van`da meydana gelen iki büyük depremin ardından Bostaniçi beldesinde tamamlanarak kuraları çekilen kalıcı konutların anahtarları sahiplerine teslim edildi.

VANGÖLÜ EKSPRES: DEPREMZEDELERİN KALICI KONUT SEVİNCİ
Kentte meydana gelen depremlerin ardından merkeze bağlı Bostaniçi beldesi ve Kevenli köyünde tamamlanarak kuraları çekilen anahtarları hak sahiplerine teslim edildi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir