• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siyonist İşgal Güçleri 10 Filistinliyi Tutukladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batı Yaka ve Kudüs’te Filistinlilere karşı tutuklama operasyonlarına devam eden işgal güçlerinin bugün sabah erken saatlerde sürdürdüğü baskınlarda Batı Yaka’da 8, Kudüs`te ise 2 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.

Batı Yaka’nın Ramallah ve Kalkiliya şehirleriyle bunlara bağlı beldelere baskın yapan işgal güçleri Ramallah’ta 5, Kalkiliya`da ise 3 Filistinli vatandaşı tutukladı. Kudüs’ün Silvan beldesinde de operasyonlar yapan işgal güçleri burada da iki kişiyi tutukladı.

Diğer taraftan Filistin halkına saldırmaya devam eden gaspçılardan bir grubun dün akşam Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyine düşen Za’tara askeri kontrol noktasında Filistinlilere saldırması sonucu üç kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaynaklar Ramallah şehrinden Kalkiliya`ya dönen iki kardeşle bir bayana saldıran gaspçıların üçünün yaralanmasına neden olduklarını belirtti.

Kaynaklar devamla, gaspçıların önce Filistinlilerin araçlarına saldırıp camlarını kardıklarını, ardından da araçtaki Filistinlilere taş ve sopalarla saldırdıklarını, yaralanan Filistinlilerin Nabus’taki hastanelere kaldırıldığını ifade etti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir