• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İşgalcinin Kontröl Noktasına Filistin Bayrağı Astılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistinli gençlerden bir grup, işgal altındaki Batı Yaka`nın güneyinde Beytlahim kenti yakınlarında kurulu Atsion Yahudi Yerleşkesi civarında bulunan Siyonist işgal ordusuna ait askeri kontrol noktasına Filistin bayrağı astı.

Görgü tanıklarının Quds Press Ajansı`na verdiği bilgiye göre, on Filistinli gençten oluşan grup dün (15 Eylül Cumartesi) Siyonist gaspçıların Filistinli vatandaşlara, mülklerine ve Filistinlilere ait ibadet mekanlarına düzenlediği saldırıları protesto etmek üzere bir yürüyüş düzenledi.

Protesto yürüyüşüne katılan Filistinli gençlerin El-Halil-Kudüs caddesine ulaşmayı başardığı ve daha sonra Siyonist işgal güçlerinin gençleri bölgeden uzaklaşmaya zorladığı bildirildi.

Filistin bayraklarıyla yürüyüşe katılan Filistinli gençler, Siyonist gaspçıların işgal altındaki El-Halil`in güneyinde Dura beldesi yakınlarındaki bir camiye düzenlediği saldırıyı kınadı. Siyonist gaspçılar, Dura beldesi yakınlarındaki camiye saldırıp yakmaya çalışmış ve duvarlarına ırkçı sloganlar yazmıştı.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir