• DOLAR 32.206
  • EURO 35.172
  • ALTIN 2432.598
  • ...
İşçilerden Bakanı Kılıç`a Paramızı Alamıyoruz Sitemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersin`de 2013 Akdeniz Oyunları ile ilgili inşası devam eden tesislerde incelemelerde bulundu
İlk olarak inşaatı süren stadyum alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Bakan Kılıç, Akdeniz Oyunları çerçevesinde kentte yapımı süren tesislerin, gerek altyapı gerek üstyapı anlamındaki çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Kılıç, son bir kaç ay içerisinde tesis inşaatlarında büyük değişikliklerin olduğunu belirterek, ``Özellikle son 2-3 ay içerisinde bu inşaatları görmeye gelenler, ne değişikliklerin olduğuna bugün şahit olabilirler. Aslında bunun en iyi örneği bir önceki ziyaretimde de stadyuma beraber geldiğimiz basın mensubu arkadaşlardır.`` diye konuştu.

Bakan Kılıç, tesisteki incelemelerin ardından ilgili şirketlerden alacaklarını tahsil edemediklerini iddia eden işçilerle görüştü. Kılıç işçilere sıkıntılarını en kısa sürede çözeceği sözünü vererek, ``Ben yaşadığınız sıkıntıları dün gece duydum. Dosyanızı önüme alıp, incelemeye başladım. Çözümü için gerekeni yapacağımdan en ufak bir endişeniz olmasın.\" diyerek çalışanları teselli etmeye çalıştı.

Bugüne kadar birikmiş olan alacaklarınız, yani 1 Eylül tarihine kadar bütün alacaklar, önümüzdeki hafta içerisinde tamamı sizlere ödenmiş olacak diye işçilere söz veren Kılıç, \"Mersin Valimiz de yanımda. O, konunun takipçisi olacak. Ben de gerekli bilgiyi kendisinden alacağım. Bundan hiçbir tereddüdünüz olmasın. En ufak bir tereddüt istemiyorum. Daha önce de bu şantiyeyi ziyaret ettim, sizlerle görüştüm. Bugün de geldim, sizlerle görüştüm. Allah kaza bela vermesin, sizlerin yanındayım. Ödemelerinizin en kısa sürede gerçekleşeceğini sizlere beyan ediyorum. Önceden bu işler nasıl yapılıyordu biliyorsunuz. Eskiden bir yerde sorun varsa, siyasetçiler oraya gitmezdi. o eski dönemler bitti. Bundan sonraki süreçte valimiz her hafta sizleri ziyaret edecek. Sorunlarınızın olup olmadığını görüşecek. Ama sizden tek ricam var; bu önemli işi başarabilmemiz için öğlen yemeğinizi yer yemez işinizin başına dönün.`` dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, daha sonra işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir