• DOLAR 32.579
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2460.243
  • ...
Beka Der `den Uyuşturucu Kullanımı Sempozyumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - İlke Haber Ajansı Batman temsilciliğini ziyaret eden merkezi İstanbul`da bulunan Batman Eğitim, Kültür ve Araştırma Derneği (Beka-Der) Kadın Kolları görevlileri, 15 Eylül Cumartesi Günü saat: 14.00`da Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonunda "Batman`daki uyuşturucu kullanımı" ile ilgili sempozyum düzenleyeceklerini belirttiler.
 
İstanbul`da üniversite okuyan Asya Onutçu, Evin Özperk ve Zeyneb Artuç`tan oluşan Beka Der Kadın Kolları Heyeti, Cumartesi günü düzenleyecekleri sempozyum hakkında bilgilendirmede bulundular.
 
Heyet adına konuşan Asya Onutçu, Cumartesi günü düzenleyecekleri sempozyuma, alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağını belirterek, "Sempozyum, daha çok okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerine hitap edecektir. Öğrencilerimiz ve velileri bu konuda bilgilendirilecektir. Batman`daki uyuşturucu kullanımının azaltılmasına yardımcı olmak için böyle bir sempozyum yapmaya karar verdik. Tüm Batman halkını davet ediyoruz" çağrısında bulundu. (Halid Coşkun - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir