• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
Rezilliğin İçinde Türkler Var İddiası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Klein, filme destek veren kişiler arasında Türkiye`den de birileri olduğunu iddia etti ancak isim vermedi. Suriye, Irak, Türkiye, Pakistan, İran ve Mısır`dan birkaç Kıpti Hıristiyan`dan oluşan 15 kişilik bir beyin takımının film üzerinde çalıştığını ifade eden Klein, “Birçoğu isimlerini açıklamama izin vermedi çünkü korkuyorlar” dedi.

Florida`da yaşayan ve 11 Eylül`ün dokuzuncu yıldönümünde düzenlediği Kur`an yakma eylemiyle dünyayı ayağa kaldıran Rahip Terry Jones ise filmin yönetmeniyle telefonda konuştuğunu ve kendisi için dua ettiğini belirtti.

Filmi yapan kişilerle şahsen tanışmadığını, ancak birkaç hafta önce bir kişinin kendisini arayarak filmle ilgili destek istediğini söyleyen Jones, “Ben şahsen tanışmadım ama Sam Bacile gerçek adı değil. Az evvel telefonla konuştuk. Saklanıyor ve kimliğini açık etmek istemiyor. Olaylardan ve yaşananlardan sarsılmış durumda. Onu desteklemeyen birçok insan var” dedi.

Temmuz ayında filmin parçalarının yayınlayan “Sam Bacile” isimli YouTube kullanıcısının hesabından da dün Arapça “Bu yüzde 100 Amerikan filmi, inekler” gibi yorumlar yapıldı. HÜRRİYET

Bu haberler de ilginizi çekebilir