• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
ÇAĞRI`mız REHBER Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - 12 Eylül 2011 yılında yayın hayatına başlayan, İslami çizgisinden ödün vermeyerek yaptığı yayınlarla televizyon yayıncılığında büyük bir boşluğu dolduran Çağrı TV, 1. yıldönümünde isim değişikliğine giderek Rehber TV adını aldı.
 
Kuruluşunun 1. yıldönümü vesilesiyle "1 yaşında özel" programına konuk olan Çağrı TV yöneticileri Çağrı TV`nin misyonu üzerinde konuşmalar yaptılar.
 
Programa katılan Çağrı TV Sorumlu Müdürü Av. Necat Özdemir ve Çağrı TV Yönetim Kurulu Başkan`ı Abdussamet Yalçın, Çağrı TV`nin kuruluşundan bu yana geçen aşamaları, kanalın diğer Tv kanallarından farkını ve isim değişikliğine gidiş nedenlerini anlattılar.
 
Rehber TV`nin Çağrı ismine nazaran telaffuzda daha rahat söylenebilmesi ve teknoloji dilinde ç, ğ, ı, harflerinin oluşturduğu sıkıntılardan bahseden Sorumlu Müdür Av. Necat Özdemir, kamuoyu yoklaması neticesinde Rehber ismine karar verdiklerini ifade etti. Özdemir, "Kanalın her yönüyle Rehber olmasını temenni ediyoruz" dedi.
 
Kanalın bir rehberlik misyonu üstlendiği için bu ismin seçildiğini belirten Çağrı TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdussamet Yalçın, kanalın logosu içinse üstte Arapça Rehber ve altta Türkçe rehber yazan bir logonun seçildiğini söyledi.
İlke Haber Ajansı olarak bizler de Rehber TV`ye yeni yayın döneminde başarılar diliyoruz. (Emrullah Araz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir