• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları;

VAN OLAY GAZETESİ: Tarihin Kara Bir Sayfası: 12 Eylül
Mağdurlarının üzerinde ömür boyu silinmeyecek izler bırakan 12 Eylül askeri darbesi ve sonrasında işlenen cürümler toplumun hafızasında canlılığını korurken işin acı tarafı bir toplum hala askeri cunta tarafından hazırlanan yasa ve kanunlarla yönetildiği gibi laikliği koruma refleksinde de herhangi bir değişim yaşanmamıştır.

Rahmeteli Köprü Vazifesi Görüyor
Van Rahmeteli Gıda Bankası fakir ve muhtaç ailelere gerekli yardımı ulaştırabilmek için hayırseverlerin yardımlarını beklediğini hatırlatırken, özellikle yardıma muhtaç insanlara ulaşmak isteyenlere de önemli tavsiyelerde bulundu.

Köylerin Sel Sonrası Mağduriyeti Devam Ediyor
Van`ın Özalp ilçesine bağlı Boğazkesen köyü ile Gürpınar ilçesine bağlı Topsakal köyünde 2 Eylül Pazar günü yaşanan sel felaketinin ardından mağdur olan köylülerin sıkıntıları bir türlü giderilmediği öğrenildi.

BÖLGE GAZETESİ: Van`da yüksek ev kiralarına tepki
Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yaşanan depremin ardından kentte kira ücretlerinin bir türlü aşağı çekilmediğini belirterek, dışarıdan gelen memur kesiminin bu konuda büyük sıkıntılar yaşadığını belirtti.

GAZETE VAN: 78`liler Girişimi`nden 12 Eylül Darbecilerine Tepki
12 Eylül darbecilerine tepki göstermek amacıyla Van Müzesi önünde toplanan grup, sloganlar eşliğinde Sanat Sokağı`na kadar yürüdü.

VAN POSTASI: Van Urartu Müzesi`nin Temeli Atıldı
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, \"Tarihin hangi döneminden kalmış olursa olsun, kiliseye, medreseye, manastıra, camiye, hepsine birlikte sahip çıkıyoruz\" dedi.

VANGÖLÜ EKSPRES: Bölgenin AK Partili Yerel Yöneticileri Van`da Buluşuyor
AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras 14.09.2012`de yapılacak Bölgesel Yerel Yönetim Toplantısı ile ilgili bir mesaj yayınladı. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir