• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yeni Atanan Öğretmenler Havaalanında Karşılandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Yeni atanan aday öğretmenler ve aileleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonca Van Ferit Melen Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

 

Öğretmenleri karşılama komisyonu tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü`ne getirilen öğretmenleri karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır,\"Görev yapmak amacıyla ilimizi tercih ederek gelmeniz bizi mutlu etti. İlimizin eğitimine yapacağınız katkılarla mutluluğumuzun pekişmesini istiyorum. Burada birçok öğretmenimiz gibi güzel hizmetler vererek iyi öğrenciler yetiştirecek ve yepyeni bir neslin yetişmesine vesile olacaksınız.\"dedi.

 

Sayılır, yeni atanan aday öğretmenlerin karşılanarak görevlerine en kısa zamanda başlamaları için komisyonlar oluşturulduğunu, ayrıca merkez okullara ataması yapılan yeni öğretmenlere yönelik Selahaddin-i Eyyubi Anadolu Lisesi, Van İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi`nde; merkez köylere atanan öğretmenlere ise Koç Ortaokulu`nda 5 günlük Uyum Eğitimi Semineri gerçekleştirileceğini de kaydetti. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir