• DOLAR 32.291
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2472.94
  • ...
Engelli ve Yaşlıların Maaş Kuyruğu Çileye Dönüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Haftanın il günü kapıların açılmasıyla birlikte içeri giren yaşlı ve engelli emeklileri, kurumda para olmadığı için bekleyişe geçti. Uzun süre `Kasada para yok` denilerek bekletildiklerini iddia eden yaşlı ve engelli emeklileri, saatlerce süren bekleyişe isyan etti.
 
Kapı önündeki ATM önünde adeta nöbet tutan kimi emekliler ise gerekirse akşama kadar bekleyeceklerini ifade ettiler.
 
Köyden maaş için geldiğini belirten Mehmet Geçger, "Sütlüce köyünden maaş için geldim. Sabahın erken saatlerinden beri bekliyorum. Saat 14.00 itibarı ile halen maaşımızı çekemedik. Şimdi eve dönersem yarın tekrardan 25 lira verip Bingöl`e gelip gitmem gerekecek. Aldığımız maaşı yolda mı tüketelim" şeklinde konuştu.
 
Maaş Kuyruğu Çileye Döndü
Uzun bekleyişten bunaldığını söyleyen Mehmet Ali Uygun ise, "Kurumda ne para var ne de bizimle ilgilenen" şeklinde tepki gösterdi. Arif Çakır isimli hasta yakını ise hastasıyla beraber saatlerdir maaş kuyruğunda beklediğini söyledi.
 
Bankada Para Yokmuş
Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz PTT Bingöl Şubesi yetkilileri ise para transferini Ziraat Bankasından gerçekleştirdiklerini ve bankada para olmadığı için bu tablonun ortaya çıktığını ifade ettiler. (Nihat Kanat - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir