• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Sokak Ortasında Eşini Bıçakla Kovaladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Evli ve 2 çocuk sahibi Kadir Kayaalp 7 yıllık eşi Leyla Kayaalp`ı Mersin Devlet Hastanesi önünde bıçakla kovalayarak öldürmek istedi. Eşinin kendisine bıçaklamasıyla kaçan kadın hastanedeki polis noktasına sığınarak canını kurtardı. Olay yerinde gözaltına alınan gözü dönmüş koca, sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Mersin`in merkez Akdeniz ilçesinde yaşayan 7 yıllık evli 2 çocuk annesi Mersin nüfusuna kayıtlı 30 yaşındaki Leyla Kayaalp, Tedavi için Mersin Devlet Hastanesine gittiği esnada hastane yakınında daha öncede şiddetli geçimsizlik yaşadığı Mersin nüfusuna kayıtlı 29 yaşındaki eşi Kadir Kayaaalp tarafından bıçakla kovalanarak öldürülmek istendi.

Çığlık atarak ve \"imdat imdat beni kurtarın\" diye bağırarak kaçan kadın Mersin Devlet Hastanesinde bulunan polis noktasına sığınarak canını zor kurtardı. Olayın olmasıyla birlikte çok sayıda polis hastaneye gelerek gözü dönmüş kocayı gözaltına alarak karakola götürdü.

Yaşadığı şoku üzerinde atlatamayan ve sürekli ağlayan kadın hastanede bir süre tedavi edildikten sonra ifadesine başvurulmak için Mağazalar Polis Karakoluna götürüldü.(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir