• DOLAR 32.269
  • EURO 34.929
  • ALTIN 2409.845
  • ...
`siyonistler, Allah Tarafından Tescilli Zalimlerdir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doğruhaber

Açıklamanın Tamamı

BASINA VE KAMUOYUNA
Siyonist İsrail devletinin işgali altında bulunan Bi’r Es-Saba Belediyesi, bu yıl altıncısı düzenlenecek ve iki gün sürecek “içki festivali”nin 5 Eylül`de Bi’r Es-Saba Camii`nde yapılacağını duyurmuştur. Yeryüzündeki tüm mabetlerin ilahi dinler tarafından kutsal kabul edildiği bilinmektedir. Hiç bir Müslüman, İslam dininin dışındaki diğer mabetlere yönelik menfi bir tutum içinde bulunamaz. Bunların kutsiyeti İslam dinin esaslarında açıkça belirtilmiştir.


Yüce Allah Kur’an-ı Kerimde belirttiği gibi “Allah`ın mescitlerinde onun isminin zikredilmesini yasaklayan ve onların yıkılmasına çalışandan daha zalim kim olabilir? İşte onlara, bu mescitlere ancak korkarak girmeleri yaraşır. Onlar için dünyada bir rezil¬lik, ahirette ise büyük bir azap vardır.” ayetinin beyanı ile Siyonistlerin bu hareketleriyle bir kez daha Allah tarafından tescilli zalimler oldukları ispatlanmıştır.


Siyonist İsrail devletinin Müslümanlara ait kutsal mekânlara pervasızca ve edepsizce saldırması ilk değildir. Siyonistlerin İslam’ın mukaddesatına karşı hiçbir saygısı olmamıştır. Mukaddesatlara karşı çirkin saldırıları bu güne kadar hep devam etmiştir. Daha önce Yafa şehrinde bulunan Hasan Beg Camisi’ne domuz leşi atmışlardı. Yine Katal şehrindeki camide müstehcen bir film çevirmişlerdi. Bazı camileri ise hala şarap mahzeni olarak kullanmaya devam etmektedirler.


Siyonist İsrail devletinin Mescid-i Aksa’ya karşı her zaman sinsi ve hain planları olmuştur. 1969 yılında Avustralyalı Siyonist Dennis Michael Rohan tarafından Mescid-i Aksa`nın minber ve mihrabının yakılması ve Mescidi Aksa’yı yıkma amaçlı sürdürülen kazı çalışmaları, Siyonist İsrail zihniyetinin İslam’a ve O’nun ilahi değerlere karşı yürüttükleri kirli planlardır. Bu çirkin planlarının bir parçası olarak, yeni bir tasarı şeklinde Siyonist İsrail meclisine sunulan “Zaman cetveli” adı verilen tasarının yasalaşması halinde Müslümanlar sadece kendi kutsal günlerinde ve bayramlarında Mescidi Aksa’ya girebilecekler. Hakeza Yahudiler de kendi kutsal günlerinde Mescidü’l Aksa’ya girebilecekler. Onların mescide girdikleri günde Müslümanlar giremeyecekler. Böylece Müslümanların Mescidü’l Aksa’ya girmeleri yavaş yavaş yasaklanmış olacaktır.


Müslümanların bunu kabul etmesi mümkün değildir. Bunu El-Aksa için büyük bir tehdit ve tehlike olarak görüyoruz. Ayrıca bu tasarının kabul edilmesi halinde, Siyonistler kendi özel günlerinde de kolayca Mescidü’l Aksa’ya girebilecekler.

Siyonist İsrail devleti, kendi dinlerini heva ve heveslerinin kurbanı haline getirdikleri gibi Müslümanların dini mekânlarını da oyun ve eğlence yerine dönüştürmelerini ve Mescid-i Aksa için de sadece Cuma ve bayram günlerinde girişlerine izin verme tasarısı, Siyonist İsrail devletinin ilahi değerlere olan düşmanlığının en açık örneğidir.

Başta bütün siyasiler olmak üzere, hükümeti ve bütün sivil toplum kuruluşlarını Siyonist İsrail devletinin Müslümanların kutsal mekanlarına karşı yaptığı saldırı ve çirkinliklerine özellikle Bi’r Es-Saba Belediyesinin, Bi’r Es-Saba Camii`nde 5 Eylül`de düzenleyeceğini duyurduğu içki festivaline karşı tepkilerini en üst düzeyde ortaya koymaya çağırıyoruz.
Ayrıca Tüm Müslüman halkımıza dinimizin kutsal mekanlarına yönelik bu hayasızca saldırı karşısında seslerini yükseltmelerini ve Siyonist gasıp İsraill’i lanetlenmeye davet ediyoruz.

MUSTAZAFLAR HAREKETİ

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir