• DOLAR 34.213
  • EURO 37.231
  • ALTIN 2949.608
  • ...
DAKA 6. Olağan Toplantısı Van`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Toplantıya Yönetim Kurulu başkanı Muş Valisi Ali Çınar, Yönetim Kurulu üyelerinden Van Valisi Münir Karaloğlu, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ve bölge valileriyle beraber bölgede faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odaları başkanları katıldı.

 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Muş Valisi Ali Çınar, ajansın sorumluluk alanına giren bölge illerinden her birinde dönüşümlü olarak her ay toplantı yapıldığını söyleyerek, \"Bugün de Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu olarak 2012 yılı altıncı olağan toplantısını Van ilimizde gerçekleştirmekteyiz. Bugünkü gündemimizde ajansımızın devam etmekte olan faaliyetleri ile 2013 yılı bütçemizi ve 2013 çalışma programını ele alacağız\" dedi.

 

DAKA`nın bu güne kadar birçok alanda başarılı adımlar attığını belirten Vali Çınar, \"Böylece bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında yüklendiği misyonu üstün bir özveriyle yerine getirmektedir\" ifadelerini kullandı.

 

Toplantının basına açık olarak gerçekleşen kısmını Vali Çınar şu şekilde sonlandırdı: \"Yönetim Kurulu ve Kalkınma Kurulu üyeleri ile Genel Sekreterimiz başta olmak üzere tüm Ajans personelini gerçekleştirmiş oldukları bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, alacağımız kararların bölgemize hayırlı olmasını temenni ederim.\" (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir