• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
'Çocuklarımızı askere gönderiyoruz, hayvana dönüşmüş olarak geri alıyoruz'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejiminin vandalizmine sonunda bir tepki geldi. Tepkiyi gösteren bir gazeteci… Oshrat Kotler…

İşgal rejimi israil'de yayın yapan Kanal 13 televizyonunun haber sunucusu gazeteci Oshrat Kotler, haber bülteninde, gözaltındaki Filistinli bir baba ile 15 yaşındaki oğluna 5 İsrail askeri tarafından işkence edilmesine ilişkin haberin ardından söz konusu insanlık dışı muameleyi eleştirdi.

Elleri ve ayaklarının yanı sıra gözleri bağlı olan gözaltındaki Filistinli baba ve oğula işkence yapılmasına ekrandan tepki gösteren Kotler, "Çocuklarımızı askere gönderiyoruz, hayvana dönüşmüş olarak geri alıyoruz. Bu, işgalin bir sonucu." ifadelerini kullandı.

Linç kampanyası başladı

İşte Kotler’in bu insani tepkisi Siyonist siyasetin egemen hayvani dürtülerini harekete geçirdi. Önce Netenyahu saldırdı Kotler’e….

Kotler'in sözlerinin "kınanması" gerektiğini söyleyen katil Başbakan Netanyahu, "İsrail ordusundaki askerlerle gurur duyuyor ve onları çok seviyorum." diye konuştu. Gayet kendinden beklenen bir konuşmaydı aslında Netenyahu’nun ki… Zira Kotler “Çocuklarımızı askere gönderiyoruz, hayvana dönüşmüş olarak geri alıyoruz.” Demişti ya… Netenyahu ise uzun yıllar önce bu işlemi (yani hayvana dönüşme süreci) tamamlamıştı, bundan dolayı Kotler’i anlaması mümkün değildi.

2014 yılında “ben şimdiye kadar birçok Arap öldürdüm hayatımda. Bunda hiçbir problem yok” sözlerini kullanan işgal rejimi Eğitim Bakanı ve Yeni Sağ Partisi lideri Naftali Bennett de Kotler'i eleştirdi. Kotler’i kafası karışık olmakla suçladı. Oysa “şimdiye kadar bir çok Arap öldürdüm ve bunda bir problem yok” sözleri ile hayvanlaşma sürecini bile geride bırakan birinin ‘hayvanlaşan askerler’ tabirini anlaması ne mümkün!

Tüm bu baskılara rağmen Kotler tam manası ile geri adım atmış sayılmaz. Son açıklamasında  “Ben sadece bizim 'kontrolümüz altındaki' Filistinlilere zarar veren askerleri kastettim." ifadelerini kullanan Kotler biraz Kur’an bilgisine sahip olsaydı bu hayvanlaşmanın domuz ve maymun şeklinde cereyean ettiğini de söylerdi belki de…

Bu haberler de ilginizi çekebilir