• DOLAR 32.562
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2449.204
  • ...
SYDV, İyi Hizmet İçin Araç Filosunu Güçlendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için araç filosunu güçlendirdi.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in desteğiyle Devlet Malzeme Ofisi`nden aldıkları iki yeni araçla araç sayısını 9`a yükseltti. Araç sayısını yükselten SYDV kendilerine başvuran vatandaşların dosya işlemlerini en kısa zamanda gerçekleştirmek istediklerini söylediler. Eldeki araçlarla bir günde 150 haneye ziyaret gerçekleştiren sosyal inceleme memurları araç sayısını artırarak günde 200 haneyi ziyaret etmeyi hedeflediklerini belirttiler.

 

Konuyla ilgili SYDV Müdürü Beşir Arslan, \"Dar gelirli vatandaşlarımıza daha iyi daha hızlı hizmet verebilmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İki yeni araç alarak bir günde daha çok haneye ziyaret gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın bizden duydukları memnuniyet bizim için önemlidir\" dedi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in, bu konuda kendilerinden desteklerini esirgemediğini belirten Arslan, Maliye Bakanı Şimşek`e teşekkür etti.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir