• DOLAR 32.542
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2444.345
  • ...
`Kürt Kardeşlerimin Sorunları Vardır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye`nin hizmetkarı olduklarını, Doğu ve Güneydoğu illerine hizmet taşırken birilerinin bundan ciddi şekilde rahatsız olduğunu savunan Erdoğan, birilerinin bu hizmetleri engellemek için tahriklere, provokasyonlara başladığını ifade etti.

Yıllardır Siirt`in yoksulluğundan, mağduriyetinden, mahrumiyetinden nemalananların şimdi Siirt`in kendi ayakları üzerine kalkmasından rahatsız olduklarını dile getiren Erdoğan, Siirt`e üniversite kurduklarını, bölünmüş yollar yaptıklarını bildirdi.

Partimin, Türkiye`nin değişik yerlerindeki seçim bürolarını molotoflarla bombalıyorlar. Şu ana kadar, yüze yakın yeri ateşe verdiler. Arabaları yakıyorlar, otobüsleri yakıyorlar, seçim otobüslerini yakıyorlar. Nedir bu? Demokrasi bu mu? Hak ve özgürlük bu mu? Eğer demokrasiye inanıyorsan, gel konuş, Mecliste konuştuğun gibi konuş. Ama yok, demokrasiyi böyle değil de teröre dayalı olarak yürütecekseniz, kusura bakmayın benim milletim buna yol vermez, benim Siirtlim buna yol vermez. Ben böyle inanıyorum.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir