• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hasta Kızı Aracıyla Hastaneye Yolladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA -Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Bozova ilçesi ve bazı köylerini ziyaret etti. İlçeye bağlı Karakaş köyünde çiftçilik yaptığı öğrenilen ve Bakan Çelik`in aracının geçtiği güzergâhta bekleyen Ramazan Yıldız, konvoyun önüne çıkarak, araçları durdurdu.


Aracından inen Çelik`in yanına giden Yıldız, 8 yaşındaki yatalak durumda olan kızı Songül`ü göstererek, "Sayın Bakan`ım, kızım 1 yıldan beri menenjit hastası. Durumu iyi değil. Acilen hastaneye yetiştirilmesi gerekiyor. Kızımın tedavi edilmesi için yardımcı olun" dedi.


Yıldız`ı teselli eden Çelik, kızının tedavisi için elinden geleni yapacağını belirtip, Songül`ün konvoydaki araçlardan biriyle en yakın hastaneye yetiştirilmesi konusunda korumalarına talimat verdi.


Bunun üzerine konvoydaki araçlardan birine bindirilerek Bozova Devlet Hastanesine götürülen Songül Yıldız`a, burada müdahale edildi. Bakan Çelik de köydeki programı kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi ve partisine ait seçim bürosunun açılışını yaptı.


Bir süre sonra yeniden köye gelen hasta kızın babası Ramazan Yıldız, hastanede kendileriyle ilgilenilmediğini iddia edip, başka sorun ve taleplerinin bulunduğunu dile getirerek, Bakan Çelik ile yeniden görüşme talebinde bulundu. Yanında taşıdığı bıçakla kendine zarar vermek isteyen Yıldız`ın elindeki bıçak, görevlilerin müdahalesiyle alındı. Yıldız, daha sonra tekrar Devlet Bakanı Faruk Çelik`le görüştürüldü. Kızı Songül Yıldız`ın sağlık sorunlarıyla ilgilenildiğini anlatan Çelik, bundan sonra da gerekenin yapılacağını belirterek, Yıldız`ı sakinleştirdi.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir