• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
Çöp Sahasına Güvenlik Önlemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA- Manisa Belediyesi, çöp alanında yaşanan yangınlar nedeniyle patlama riskine karşı bölgede güvenlik önlemlerini arttırdı. Bu çerçevede çöp alanına güvenlik kameraları yerleştirilirken, eskimiş olan dikenli tel örgüler ile direkler yenilendi. Ayrıca bölgeye girmenin yasak ve tehlikeli olduğunu gösterir uyarı, ikaz ve bilgi levhaları konulurken, giriş çıkışı kontrol altına alacak otomatik kapı montajı yapıldı.

 

Çöp alanının yangınlar nedeniyle büyük risk oluşturduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, \"Çöp sahasında oluşan yoğun metan gazı, bölgeyi tehdit etmeye devam ediyor. Bu nedenle can güvenliğini tehdit eden çöp alanında gerekli önlemleri aldık. Amacımız çöp sahasının etrafında bilinçsizce dolaşmanın önüne geçmek\" dedi. Başkan Ergün, çöplerin arasından malzeme toplamak maksadıyla çöp alanına girilmesine de kesinlikle izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

 

24 Saat Gözetim Altında
Manisa Çöplüğü yenilenen dikenli ter örgülerin yanı sıra güvenlik kameralarıyla 24 saat izlenebilecek. Herhangi bir olumsuzluk yaşanması halinde ekiplerin anında müdahale edebilmesi amacıyla konulan kameralar sayesinde, çöp depolama alanına hurda ve benzeri malzeme toplamak amacıyla girmek isteyenlere de izin verilmeyecek. Güvenlik kameraları sayesinde çöplükte çıkacak yangınlara da zaman kaybı olmadan müdahale edilebilecek. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir