• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Bu Vebalin Altından Kalkamayacaksınız!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Sevk adı altında yapılan sürgünler, tüm tepkilere rağmen gerçekleştirildi. Sevkler de öyle illeri gidildi ki vücudunun yüzde 92`si işlev görmeyen Fikret Bayram bile sürgün edilmek istendi.
 
Mantıklı hiç gerekçe olmadan çocuklarının sürgün edildiğini belirten aileler, kıyamet gününde, kendilerine sağır kesilen yetkililerden davacı olacaklarını ifade ettiler.
 
Bitlis E Tipi Cezaevi`nden Ordu`ya sevk edilen Ali Çelik`in eşi, Gülten Çelik yapılan sevklerle mağduriyetlerinin bir kat daha arttığını söyledi.
 
Eşinin daha önce Bitlis E tipi Kapalı Cezaevinde olduğunu söyleyen Çelik, eşinin apar topar Ordu`ya gönderilmesine bir anlam veremediklerini söyledi.

Çelik, "Eşim Bitlis`te olduğu zaman Tatvan`dan rahat bir şekilde her hafta onun ziyaretine gidebiliyorduk; fakat eşimin Ordu`ya gönderilmesi bizler için var olan sıkıntıyı bir kat daha artırdı.Eşimin zaten haksız yere yıllardır cezaevinde olduğu yetmezmiş gibi birde yüzlerce kilometre uzaklara sevk edilmesiyle bizlerde cezalandırılmış olduk. Oralara gitmek bizler için zor olacaktır. Buradan yetkililere sesleniyorum bu zulmü durdurun! Bu vebalin altından kalkamazsınız, bu haksızlıklara devam ederseniz kıyamet gününde ellerimiz yakanızda olacak… " ifadelerini kullandı.
 
Ali Çelik`in oğlu Talha Çelik ise, "babam Bitlis`ten gönderileli bir kez dahi babamı göremedim. Babamı tekrar Bitlis`e getirsinler. " dedi. (Erkan Yürek-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir