• DOLAR 32.48
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2439.697
  • ...
Batman Valisi`nden Veda Ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Balıkesir`e atanan Batman Valisi Ahmet Turhan, başta Batman Belediyesi olmak üzere, Batman Barosu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Batman Muharip Gaziler Derneği ve Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ne veda ziyaretlerinde bulundu.

 

Batman Belediyesine ziyaretinde Vali Turhan`ı, Belediye Başkanvekili Serhat Temel karşıladı. Vali Turhan`ı makamında ağırlayan eden Başkanvekili Temel, Batman`dan ayrılmadan önce Batman Belediyesi`ni ziyaret ettiği için Vali Turhan`a teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Temel, \"Yaklaşık üç yıldır birlikte çalışıyoruz. Yeni göreve başlayacağınız yerde de başarılar diliyorum\" dedi. Görüşme ardından Başkanvekili Temel, Vali Turhan`a Hasankeyf tablosu ile Batman Belediyesi`nin Kürtçe, Türkçe ve İngilizce dillerinde bastığı `Batman Turizm Rehberi` kitabını hediye etti.

 

Belediye ziyareti ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan, Batman Barosu Başkanı Yusuf Tanrıseven ve Yardımcısı Ekrem Taşkın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu, İl Kültür Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, Batman Muharip Gaziler Derneği Yahya Görmüş ve Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir`e veda ziyaretinde bulunan Ahmet Turhan kurum kuruluş ve dernek müdürleriyle sohbet etti.

 

Üç yılı aşkın süredir Batman`da olduğunu belirten Vali Turhan, \"Vali olarak halkımızın hizmetkarı olmaktan onur duyduğum ve meslek hayatımın en verimli günlerini geçirdiğim Batman`da hizmet bayrağını devretmeye hazırlanıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde yasalarla verilmiş görevleri hukuk ve vicdan çerçevesinde ve en iyi şekilde yapma gayreti içinde oldum. `İnsanı yaşat ki devlet yaşasın` ilkesini devlet hizmetlerinde hayata geçirmeye çalıştım. Hizmet standardında yakaladığımız bu ivmenin artarak devam edeceğine ve Güneydoğu`nun parlayan yıldızı Batman`ın, Türkiye`nin yeni vizyonuna uygun olarak hak ettiği konuma yükseleceğine olan inancım tamdır. Bu vesileyle; birlikte teşriki mesai yaptığımız, Batman`ı ileriye taşıma adına çaba gösterdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma, seçilmiş temsilcilerimize, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütü yönetici ve üyelerine, bizlerle birlikte fedakârca koşturan basınımızın değerli mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Batman`da hoş bir seda bırakmış olma temennisiyle, sizlere ve tüm vatandaşlarımıza varsa hakkım helal ediyorum, sizlerin ve vatandaşlarımızın da haklarını bana helal etmelerini istirham ediyorum\" dedi.

 

Kurum, Kuruluş ve Dernek Müdürleri de Vali Ahmet Turhan`ın veda ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirip yeni görev yerinde başarılarının devamını dilediler.

 

Ayrıca Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu Vali Turhan`a Batman`a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir