• DOLAR 32.524
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2431.048
  • ...
Umut-Der Gıda Bankası Yardımlarına Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Adana`da faaliyet yürüten Umut-Der Gıda bankası, Mersin Mustazaflar Cemiyeti koordinasyonunda tespit edilen 150 aileye gıda, et ve sebze yardımında bulundu.
 
Mübarek Ramazan ayı içerisinde, Ramazanlık iaşesini temin edemeyecek olan muhtaç ailelere gıda yardımında bulunan Umut-Der Gıda Bankası Mersin`de Mustazaflar Cemiyet ile koordineli olarak yaptığı çalışmalar neticesinde tespit etmiş olduğu 150 muhtaç aileye, hayırseverlerin vermiş olduğu gıda paketleri, adak kurbanlarının etleri ve sebze yardımlarını ulaştırdı.
 
Konu hakkında görüştüğümüz Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şube Başkanı Veysi Yumlu " Hadisi şerifte söylediği üzere, `Allah bir kimse hakkında hayır dilerse onun insanların ihtiyaçlarını gidermede istihdam eder` yine `Komşusu aç iken, kendisi tok yatan bizde değildir" hadislerini düstür edinerek Mersin ili sınırlarında bulunan ihtiyaç sahibi halkımızın ihtiyaçlarını tespit etmek ve sorunlarına derman olmak için cemiyet üye ve gönüllülerimizle bir seferberlik başlattık" dedi.
 
Çalışmaları neticesinde Mersin ili içerisinde yüzlerce muhtaç ailenin olduğunu üzülerek gördüklerini söyleyen Yumlu; "Ziyaretlerine gitmiş olduğumuz ailelerin birçoğunun perişan bir vaziyette olduğunu büyük bir üzüntü ile müşahade ettik. Bu ailelerin birçok şeye ihtiyaç duyduklarını öğrendik. Bu çerçevede Adana Umut-Der Gıda Bankası ile birlikte bizim tespit etmiş olduğumuz bu ailelere yardım komisyonumuz aracılığıyla yardımları ulaştırdıklarını" söyledi.
Yumlu, "Umut-Der Gıda Bankasına bu konudaki yardım ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eder, Allah yar ve yardımcıları olsun" diyerek sözlerini bitirdi.(Osman Öksüz-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir