• DOLAR 32.591
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2461.837
  • ...
Mersin`de Bayram Hazırlıkları Tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin Halkı`nın rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Macit Özcan, \"Ramazan Bayramı tatili süresince Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, MESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Otobüs İşletme Müdürlüğü, Otogar Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü`nde nöbetçi ekipler 24 saat görev başında olacaktır. Halkımızın bayram tatilini rahat, huzurlu ve sorunsuz geçirmesi için tüm önlemleri aldık.\" dedi.

 

Şehir Mezarlığı`nda da tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Macit Özcan, yaşlı ve hasta vatandaşlar için mezarlık içinde servis araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne ait toplu taşıma araçlarının tamamının bayram tatili süresince ücretsiz olarak hizmet vereceğini de sözlerine ekleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan açıklamasının sonunda, \"Tüm Mersin Halkı`nın Ramazan Bayramı`nı en içten duygularla kutlar, vatandaşlarımın her günlerinin bayram coşkusu ve neşesi içinde geçmesini temenni ederim.\" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir