• DOLAR 32.573
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2437.88
  • ...
İmza Kampanyasına Çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Fikret Bayram için özgürlüğü için başlatılan imza kampanyasına destek istendi. Fikret Bayram`ın kardeşi Abdullah Bayram ağabeyinin yürek burkan durumu için bütün vatandaşlardan imza kampanyasına katılmalarını beklediğini belirtti.

Bilindiği gibi Fikret Bayram 14 yıldır cezaevinde ve sağlıksız koşullar nedeniyle oldukça zor zamanlar yaşıyor. Cumhurbaşkanlığı makamı geçmişte hasta bir çok mahkumu affetmiş ve tedavileri için evlerine yollamıştı. Gereksiz sevk ve sağlıksız koşullar yüzünden durumu gittikçe kötüleşen Fikret Bayram`ın bu şekilde devam ederse hayati risk taşıyacak seviyeye ulaşması an meselesi.

Konuyla ilgili konuşan Abdullah Bayram, kardeşlik bilincinin gereği bu mağdur insanın salıverilmesinin bundan böyle ailesiyle tedavi süresini geçirmesi gerektiğini belirterek, "Öncelikle bu kampanyayı başlatan Genç Bakış dergisinden Zeynep Bozdaş`a çok teşekkür ediyorum. İmza kampanyasına ilgi gösterenlerden Allah razı olsun. Kampanyadan yeni haberdar olanların katılım yapmalarını ve haberi olmayanların bilgilendirmesini istiyorum. Biliyoruz ki kamuoyunun oluşturulması olumlu sonuçlar veriyor. Onun için ele ele verip bu konu üzerinde üstümüze düşeni yapmamız gerektiğine inanıyorum." diyerek çağrıda bulundu. (Halid Coşkun-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir