• DOLAR 32.455
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2418.554
  • ...
Kur`an Kursları Arası Bilgi Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Aladağ Müftülüğü Yaz Kur`an Kursları arasında ödüllü bilgi yarışması düzenledi. Bilgi yarışmasında on beş Kur`an kursu katılırken, heyecanın çok yüksek olduğu yarışmada dereceye giren Kur`an Kursu Öğrencilerine Aladağ Kaymakamlığı tarafından ödüller verildi. 1. olan gruba diz üstü bilgisayar, 2. olan gruba diz üstü bilgisayar, 3. olan gruba Iped, 4. ve 5. olanlara 100`er TL`lik hediye çekleri ve tüm yarışmacı öğrencilere de Kur`an-ı Kerim hediye edildi.

Dereceye giren öğrencilere ödülünü veren Aladağ Müftüsü Mustafa Erdem yaptığı konuşmada ilim öğrenmenin önemine vurgu yaptı. \"Dünyayı istiyorsak ilime çalışmamız lazım ahireti istiyorsak ilme çalışmamız lazımdır her ikisini istiyorsak yine ilme çalışmamız.\" lazımdır hadisini hatırlatan Müftü Erdem her şeyin bir yolunun olduğunu cenneti kazanmanın yolunun da ilimden geçtiğini ifade etti. Müftü Erdem, \"İlim öğrenenlere melekler kanatlarını serer hadisi fehvasınca biz inananlar olarak \"Ya öğrenen ol ya öğreten ol ya dinleyen ol ya da ilmi seven ol sakın beşincisi olma helak olursun\" hadisini bir yol haritası olarak rehber edinmemiz gerekir.\" dedi.

Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç ve Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş`ın katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinliğin her yıl yeni bir heyecanla yapılacağı müjdesini verdi. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir