• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Söz ve Kalem Dergisi Ağustos Sayısı Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ - Gençlerden oluşan yazar kadrosuyla, Söz ve Kalem Dergisi `Hak ve Adaleti İlan Etme ve Halkı Hakk`a Çağırma` şiarıyla Ağustos sayısıyla yayın hayatına devam ediyor.

Söz ve Kalem dergisinin Ağustos sayısıyla okuyucularla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Söz ve Kalem Dergisi editörü, "Söz ve Kalem dergisinin 12. Sayısıyla okuyucularıyla birlikte. Dergimiz yayın hayatının birinci yılına ulaştı, okuyucularımız ve yazarlarımızın dergiye verdikleri destekle bir yılımızı doldurduk. Daha nice güzel yıllarda inşallah birlikte olacağız. Çünkü Söz ve kalem camiası olarak biz biriz, bir birimizden destek alarak yürüyoruz. Allah hepimizi muvaffak kılsın, doğru yoldan bir an bile ayırmasın" ifadelerini kullandı.

Söz ve Kalem Dergisi Ağustos sayısının içeriğine değinen editör, "Bilindiği üzere Ağustos ayında mübarek Ramazan bayramını hep birlikte yaşayacağız. Söz ve Kalem Dergisi de Ağustos sayısında bu güzel bayram coşkusunu yazılarıyla okuyucuya yaşatacaktır. Bizde Söz ve Kalem Dergisi olarak başta babasız bir bayram geçiren şehit, tutuklu çocuklarının ve babalarının olmak üzere tüm İslam ümmetinin bayramını en içten duygularımızla tebrik eder, nice güzel, mutlu bayramlara ulaştırmasını cenabı Allah`tan niyaz ederiz" şeklinde konuştu.

Paylaşımlarınızı Bekliyoruz
Derginin kendi öz yazar kadrosuyla beraber okurlarının da göndereceği yazılara ve paylaşımlara yer verileceğini belirten Söz ve Kalem Dergisi Editörü, "Okuyucularımızdan bizleri periyodik bir şekilde takip etmelerini ve yapıcı eleştirilerini bizlerle paylaşmalarını istiyoruz. Son olarak gelişmekte olan dergimizin yaygınlaşması için özellikle gençleri haberdar etmelerini ve paylaşımlarını bizlere göndermelerini istiyoruz.
Değerli okuyucularımızın da katkılarını beklediğimizi belirtmek isterim. Paylaşımlarını göndermek isteyen değerli okuyucularımız dergi@sozvekalem.com adresinden bize ulaşabilirler. Sonuç olarak şimdiden tüm camiamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve Allah`tan başarılar bahşetmesini diliyoruz. Çalışma bizden başarı Allah`tandır" denildi.

Dergiden Konu Başlıkları
Hamdi Yalçın: Kadir Gecesine Dair
Süleyman Kızılçınar: Hüzünlü Bayramlar
Muhammed Segafi: Müslümanların İzzet Kaynağı "Kardeşlik"
Necmettin Erek: Gece Nura Gebe
İzzettin Güneri: Bir®`den Bine Varan Nur
Nevvap Temel: Gazel
Hafzullah Sevim: Sahi Sahte İlahlara mı İnanıyorsunuz?
Ş.Meryem Koca: Mustazaftır o anne
Dr. Bilal Fidancı: İki Ayrı Yol Olarak İslam ve Demokrasi
Serhad Yıldırım: Nükte-i Siyer 7
Bera Toprak: Arakan Demişken
A.Selam Durgun: İslam`a Davet Yolunda Hayırda Yarışanlar
Cihan Turan: Hayatu`s Sahabe
Hüssam Turhan: Hür Olmak
Ömer Aşkın: Potansiyel Güç
(Veysi Çetik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir