• DOLAR 32.259
  • EURO 34.686
  • ALTIN 2394.269
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: Bayanların Mukabele Aşkı Mescitlere Sığmıyor
Van`da konteyner kentlerde kalan bazı bayanlar konteyner mescitlere sığmayınca evlerde toplanıp mukabele halkası oluşturuyor.

\"Hasta ve Çocuklar İçin Gün Boyu Açığız\"
Van`da bazı dönerci esnafı; hasta, yolcu ve çocukları düşünerek işyerini gün boyu açık bırakırken vatandaşın yanlış anlamaması için de `Hasta ve çocuklar için gün boyu açığız` yazılı pankart asıyor.

Van Merkezde Az Hasar Ödemeleri Başlıyor
Van depremlerinde evleri az hasar gören vatandaşlara bir defaya mahsus olmak üzere 1.250 TL karşılıksız yardım dağıtımına 7 Ağustos`tan itibaren şehir merkezindeki mahallelerde de başlanacak.

VANGÖLÜ EKSPRES: Vali Karaloğlu, Orucunu Askerlerle Birlikte Açtı
Van Valisi Münir Karaloğlu, orucunu jandarma özel harekat taburunda (JÖH) görev yapan askeri personelle birlikte açtı.

VAN POSTASI: Milletvekilleri Muhtarlarla Buluştu
Ak Parti il yönetimi tarafından organize edilen iftar yemeğinde köy ve mahalle muhtarları ile milletvekilleri bir araya geldi.

GÖR-BİR`den Üyelerine Gıda Yardımı
Görmeyenler kültür ve birleşme derneği (GÖR-BİR) van şubesi, çeşitli kurum ve dernek ve meslek kuruluşlarından aldığı 84 paket gıda yardımını üyelerine dağıttı.

BÖLGE: İŞGEM çalışanları iftarda buluştu
Van İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) çalışanları, önceki gün kurum tarafından verilen iftarda bir araya geldi.

CHP`li Vekiller Şemdinli İçin Van`da
Cumhuriyet halk partisi`nden (CHP) 5 milletvekiliyle oluşan bir heyet, Hakkari`nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK militanları arasında yaşanan olayları incelemek üzere Van`a geldi.

ŞEHRİVAN: Şemdinli`de neler oluyor?
Hakkari`nin Şemdinli ilçesindeki hareketlilik günlerdir devam ediyor. Kuş uçurtulmayan bölgenin hemen her yerinde mayın tehlikesi bulunuyor. Yollar asker araçlarla kesilmiş mayınlara karşı olan kirpi`ler yolları tutmuş durumda olan bölgede çatışmalar ise devam ediyor.

Karaloğlu Van`da Devam
Merakla beklenen Valiler Kararnamesi geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete`de yayımlandı. Yayımlanan bu kararname ile 11 vali merkeze alınırken, 29 ilin valisi değişti.

VAN SESİ: Unutulan Depremzede
10 aydır ilgisiz, sahipsiz sefalet içinde kötü bir çadıra sığınan, unutulan depremzede Keremo ailesi çocuklarını okula da gönderemiyor. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir