• DOLAR 32.45
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2441.104
  • ...
Kaseti Çıkan Didinmez`in Eşi Konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili adayı Bülent Didinmez`in gayri meşru ilişkisini ortaya çıkaran kasetten sonra adaylıktan ve partisinden istifa ettirilmişti.

Didinmez`in, emekli öğretmen eşi Yasemin Didinmez, suskunluğunu ilk kez bozdu. Kasetin ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşadıklarım anlatan 3 çocuk annesi Yasemin Didinmez, şunları söyledi:

■ Bu olayın ortaya çıkmasıyla evimize, içimize ateş düştü. Evet, eşim şeytana uydu. Ama önemli olan nefsine hakim olmasıydı. Çocuklarımın soyadı kirlendi.

ALLAH`IN KAMERASI HEP AÇIK

Her şeyi affederim ama eşimin bu yaptıklarını asla affetmem. Allah kimseyi karşısına namus kiriyle çıkarmasın. O olaydan sonra eşimi görmedim de, konuşmadım da. Ancak, çocuklarımın babası olduğu için arkasındayım.

■ Allah`ın kamerası her zaman açık. Eşime bu tuzağı kuranların da bu dünyada ve öbür dünyada kasetlerinin ortaya çıkması için gece-gündüz dua ediyorum.

BAŞBAKAN`A BEDDUA EDİYORUM

■ Başbakan Tayyip Erdoğan`ın makamına saygı duyuyorum. Ancak, bize yaşatılanların, bin katının Başbakan`a da yaşatılmasını diliyorum. Başbakan`a 24 saat beddua ediyorum.

■ Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ne yaparsa, ne söylerse arkasındayız. Gereğini yaptı. İstifa kararı verdiğine göre haklıdır.

Sözcü

Bu haberler de ilginizi çekebilir